Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Allegra

Where did the Subscriber's section of the forum go?!?!?!?!

Recommended Posts


Looks like the paid side is slowly coming back. Just saw the No Line folder.

 

what's up with the weird "Y" icon by the http:.... in the address line though. did we get hacked last night?

think they are tinkering with the CMS Mich, by the look of it - that Y is the Yuku symbol, which the message boards run on. Investigating.

Share this post


Link to post
Share on other sites

[quote name='bigwave wrote:


mich40']

Looks like the paid side is slowly coming back. Just saw the No Line folder.

 

what's up with the weird "Y" icon by the http:.... in the address line though. did we get hacked last night?

think they are tinkering with the CMS Mich, by the look of it - that Y is the Yuku symbol, which the message boards run on. Investigating.

Oh, ok. Thanks for getting us back in!happy.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
here you go mich - I see you're posting my clone so I'm playing with this guy today

 

image

Larry you're a disgrace to blokes over 40. Where's your man boobs, beer gut and hairy back FFS. You could do with a tan though. We can fix that down here in Oz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

One word...FACEBOOK.

Yep. That's where I live too. Much easier.

Share this post


Link to post
Share on other sites

oh pal , your finally in , I thought you got locked out or something lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi 123love. Not locked out, but I just don't usually bother to come here anymore.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...