Jump to content

Japman002

Member (free)
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

  Never

Community Reputation

0 Neutral

About Japman002

 • Rank
  Numb
 1. et voila, je suis de retour. 't is eindelijk gelukt om pascal's profyle goed te zetten zodat hij z'n e-mail kan bevestigen. OEF! en nu aan de slag!! doeg!
 2. muis wrote: donderdag 12 maart misschien voorverkoop NL??? en zaterdag 14 maart dublin en belgië tegelijk???? 15 maart is op een zondag namelijk..... croke park. zo goed als zeker!!! hoe dichterbij de ticketverkoop, hoe hopelozer ik het vind worden.....hahaahahahaha.... adje, patries, natasja en tina al vliegtickets voor dublin....en jij denis??? denk dat willy en ik maandag gaan boeken.....hahahahah waar haal je die data Ilona? gatver, ik ga toch niet m'n hele skiverlof online moeten zitten om tickets te kopen!!!grrrrrrrrrrr!!!! bon, ik ga ff boven poetsen en skigerief klaarleggen en zo. doeg!!!
 3. a propos Denis, in datzelfde interview wist meneer iers bier ook te melden dat de concerten in z'n hoofdstad op 24, 25 en 27 juli zouden plaatsvinden. wijhebben ons hotel herboekt naar 23 tem 28 juli en meteen ook maar de vluchten geboekt. beetje een risico maar omdat het toch kopte met wat ad vertelde naz'n telefoontje aan het stadion hebben we de boel toch maar vastgelegd. In het ergste geval mis is het eerste concert. maar ik zou niet graag weer hetlaatste concert missen zoals in 2005. en numaar hopen dat brussel niet de 28ste is anders kan ik rechtstreeks van de luchthaven naar de Heizel kassen.gezellig!! (NOT!) probleem is dat wij bij de aankondiging van de data ergens op de pistes zullen zitten en ik wil niet het risico lopen dat alles vol zit tegen dat ik onlinegeraak. en ik ben nu ook weer niet van plan om m'n skivakantie in de chalet door te brengen omdat je niet weet of die data 's ochtens of 's avondsaangekondigd worden en ik niet de hele dag kan zitten wachten. timing sucks!
 4. O! ze is dus een dagextra gebleven, vanavond om 8u thuis. nog ff geduld, dan tickets. zucht. ik hoop 15 maart!!!!! de 14de moet ik naar huis komen van skiverlof.
 5. ik durf niet alle cookies en internetgeschiedenis wissen want ik ben niet meer zeker van m'n msn-paswoord!! en dat heb ik binnenkort wel nodig als detickets in de verkoop gaan. ik zing het wel ff uit dus willy zit nog in engeland, ilona? hihihi, bas heeft al van het begin een stevig rondje u2-mania meegemaakt. lol zo ie nog altijd niet mee willen naar dublin? of nu net helemaal niet meer. O_O:p
 6. neen, idd geen postman aan de horizon. LOL! in FRS in Nieuwpoort lag bij mijn weten enkel de gewone versie. nou ja,ik heb niet echt gekeken. vind dat ik al gek genoeg ben met 3 versies. ilona, alvast veel succes met de tickets voor Cliff!! goeie training
 7. ML13 wrote: gloria002 wrote: met 74 posts marjoleine? ook een kneus zeker? hihihi. maar wel één met een nieuwe job maar ze erg naar uitkijkt :D ik ben op zoek naar Camucha's post ... en die me vannacht weer een half slapeloze nacht heeft opgeleverd vanwege woningnachtmerries... maar in principe kijk ik er nog wel naar uit ja... ik krijg even visioenen van 8 jaar geleden toen wij naar zee verkasten en de moeite die we hadden om werk en woonst vinden te synchroniseren ... komt wel goed,maar een slapeloze nacht hoort erbij. ik ben ervan overtuigd dat je een lekker stekje zult vinden voor jezelf!
 8. oei!! verkeerd alter ego weeral. LOL! zo krijg ik dat aantal posts natuurlijk nooit omhoog en maarten, dit is nou precies wat ik bedoel. ik was ingelogd met m'n eigen account, heb een tweede venster geopend op pascal's login te testen (boelmarcheert nog niet zoals het moet - kan gegevens van de a cc ount niet aan passen) ... en nu heeft ie op m'n eerste scherm ook pascal's naamaangenomen. je kunt de zoo dus geen twee keer open zetten op dezelfde computer met verschillende namen.
 9. de box is onderweg van bol de vinyl is onderweg van Amazon en de Belgische post heeft besloten om drie dagen te staken. je zou ze toch gewoon een oplawaai geven!!! geheel volgens plan (ah, ja ) ben ik gisteren na het werk de gewone versie van de nieuwe CD gaan kopen. YAY! :-)
×
×
 • Create New...