Jump to content

dsmetzr

Member (free)
 • Content Count

  241
 • Joined

 • Last visited

  Never

Everything posted by dsmetzr

 1. Madsm wrote: Hello hello. Ben weer terug uit Den Haag. Als je er niet goed voor getraind hebt, is een halve Marathon niet fijn. Tijd: 1:57:48, zo'n 11 minuten boven mijn PR. En lijden ......... Uitlopen is het belangrijkste. Is ook steeds mijn leuze. De verbetering van het Pr zal in de toekomst nog wel eens lukken. En zoals ik al eens zeg: Pijn = Fijn met een P
 2. Ga wat huishoudelijke taken verrichten. Tot morgen en succes bij het scoren van nog wat Tix.
 3. JessLS wrote: dsmet wrote: JessLS wrote: Hey Pieter, nou mooi....nee, gewone gele geprinte tickets met tekst....maar er staat toch echt U2 360 tour...and thats all that matters!!!! :-) Hey Jess, Vallen die tickets me dan tegen. Hadden ze iets leukers van kunnen maken. Fototje erop van de bandleden of het podiumontwerp. Nou ja, de tickets in je beit hebben is het belangrijkste. Tsja, had voor een concert in DE Italiaanse designstad ook iets anders verwacht, maar ja, bij San Siro zijn ze gewend aan voetbalfans......niet aan ons ;-)of niet
 4. CNF01 wrote: 'ellow ik wip even binnen om te zeggen dat ik de 3e griep heb sinds december en gelijk de hevigste. 39+ koorts, keelpijn, hoesten (en dan bedoel ik hysterisch hoesten, niet normaal) loopneus, bonkende kop en spierpijnen. En dat al 3 dagen nu. Getver. Lig al 2 hele dagen op bed, kan geen vin verroeren.. Maar een paar koopopdrachten bij liveNation morgen moet wel lukken... Tot morgen. Veel beterschap gewenst. Morgen zal het griepvirus even plaats ruimen voor je of het U2 virus!!!
 5. JessLS wrote: Hey Pieter, nou mooi....nee, gewone gele geprinte tickets met tekst....maar er staat toch echt U2 360 tour...and thats all that matters!!!! :-) Hey Jess, Vallen die tickets me dan tegen. Hadden ze iets leukers van kunnen maken. Fototje erop van de bandleden of het podiumontwerp. Nou ja, de tickets in je beit hebben is het belangrijkste.
 6. Laat het concert voor Brussel ook maar aangekondigd worden. Ben dan waarschijnlijk 27ste of 28ste juli met vakantie aan de Belgische kust. Maar zal zekerkaartjes proberen te scoren. Zal dan wel via de reguliere verkoop moeten. Eerst maar de aankondiging afwachten. Want voorlopig No News On The Horizon.
 7. nicolleke wrote: advanloon wrote: Ben wel een stuk relaxter nu ik al tickets voor A' dam 1 heb. Dinsdag pas weer in de stress. Ja zeker , zalig gevoel
 8. yeoldeinn wrote: muis wrote: yeoldeinn: zijn echt de beroerdste niet om op vragen antwoord te geven....:-) afgelopen week zijn er zoveel geweest die van alles vroegen, voordat ze de FAQ hebben gelezen..... was een beetje frusterend zeg maar.... wees welkom!!ik moet je wel waarschuwen : ben een Belg maak je geen zorgen, Belgen zijn hier welkom. Spreek uit ervaring. Hello Landgenoot.
 9. Nog een vraagje. Is er één groep die het voorprogramma verzorgd of zijn er verschillende?
 10. 'k ga mijn bedje induiken. het was al een lange stresserende week. Ben blij dat ik het einde ervan zal halen!!
 11. hobbes wrote: Madsm wrote: hobbes wrote: dsmet wrote: Heb daarnet op de site van Live Nation gelezen: U2 & special guest. Gokje van mezelf: Frans Bauer? (grapje) Ik vermoed Wil I am of MJB of waarom niet GreenDay. De voorprogramma's zijn nog een groot raadsel hè ... Hoi Maartje!!! Hoezo raadsel: Traditiegetrouw neemt U2 een aantal verschillende support acts mee waaronder Glasvegas, Elbow, Kaiser Chiefs, Snow Patrol en Black Eyed Peas. Welke voorprogramma's naar Nederland komen is nog niet bekend. (van eventim) Doe dan maar Kaiser Chiefs )) of Black Eyed Peas .... ach klinkt allemaal goed! Ach en raadsels zijn er om opgelost te worden blijkbaar ... Maakt niet uit wie het voorprogramma doet, als het maar goed is. Trouwens we gaan voor dat andere groepje. Niet?
 12. Mag ik zeggen (schrijven) dat het hier terug een pak gezelliger is.
 13. Heb daarnet op de site van Live Nation gelezen: U2 & special guest. Gokje van mezelf: Frans Bauer? (grapje) Ik vermoed Wil I am of MJB of waarom niet GreenDay.
 14. Wesi Black wrote: Ik duik nog even de badkuip in, goed akoestiek daar!!! En dan NLOTH de cd speler in. En dan ZINGEN!!!!!!
 15. anyanka wrote: dsmet wrote: wim01 wrote: dsmet wrote: wim01 wrote: dsmet wrote: PieterVR wrote: wim01 wrote: PieterVR wrote: Wim, snap ik je nu wel goed...ga je niet?!? What's happened? Nee heb er 4 gekocht en collega op werk moest beslissen of hij er 2 wilde, maar zegde vandaag af Kon ik maar afzeggen in de betonnenbak....haha DE KUIPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Wat een loser zeg!!! Daar ga je toch niet voor afzeggen. Ben zo blij dat het ArenA is! Lekker veilig, goed beton, mooie stoeltjes, goede omgeving voor parkeren, veel tentjes voor drinken en eten. Okee okee, vandaag even niet... Blij te lezen dat er voldoende parking is. Ben ooit de Arena gaan bezoeken in mijn studententijd. Maar kon me niet herinneren of er al dan niet veel parking was. De tentjes voor eten en drinken zijn mooi meegenomen. Je kan beter veel geld meenemen want het is stervens duur daar en je mag niets mee naar binnen nemen, en dat noemt zich klant vriendelijk, betonnen plaat voor hun hoofd hebben ze daar,,,,:-)))) Het moet opbrengen zeker. Zal dus voldoende eurotjes meenemen. Zou het niet lukken om iets binnen te smokkelen? Gaat wel maar ik moest de vorige keer al mijn water in plastic flesjes wegwerpen, mocht er geen één meenemen en toen was het een sauna daar, dus reken er niet op maar als je geluk hebt???? Het is natuurlijk het proberen waard. Maar heb geen zin om drank weg te gieten. Heb nog 4 maand om iets te bedenken. Heb vier jaar geleden met het laatste U2-concert een flesje water kunnen binnensmokkelen. Had een rugtas mee met een voorvakje en het was me de andere twee keren opgevallen dat ze daar nooit in controleerden, dus toen heb ik het er maar op gewaagd. En het is gelukt! Scheelde weer een hoop geld aan belachelijk kleine bekertjes water! Fantastische tip. Zal mijn vriendin vragen een tas mee te nemen met voorvak en daar dan fles(jes) water in. Zal lukken ! Moet lukken!
 16. wim01 wrote: dsmet wrote: wim01 wrote: dsmet wrote: PieterVR wrote: wim01 wrote: PieterVR wrote: Wim, snap ik je nu wel goed...ga je niet?!? What's happened? Nee heb er 4 gekocht en collega op werk moest beslissen of hij er 2 wilde, maar zegde vandaag af Kon ik maar afzeggen in de betonnenbak....haha DE KUIPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Wat een loser zeg!!! Daar ga je toch niet voor afzeggen. Ben zo blij dat het ArenA is! Lekker veilig, goed beton, mooie stoeltjes, goede omgeving voor parkeren, veel tentjes voor drinken en eten. Okee okee, vandaag even niet... Blij te lezen dat er voldoende parking is. Ben ooit de Arena gaan bezoeken in mijn studententijd. Maar kon me niet herinneren of er al dan niet veel parking was. De tentjes voor eten en drinken zijn mooi meegenomen. Je kan beter veel geld meenemen want het is stervens duur daar en je mag niets mee naar binnen nemen, en dat noemt zich klant vriendelijk, betonnen plaat voor hun hoofd hebben ze daar,,,,:-)))) Het moet opbrengen zeker. Zal dus voldoende eurotjes meenemen. Zou het niet lukken om iets binnen te smokkelen? Gaat wel maar ik moest de vorige keer al mijn water in plastic flesjes wegwerpen, mocht er geen één meenemen en toen was het een sauna daar, dus reken er niet op maar als je geluk hebt???? Het is natuurlijk het proberen waard. Maar heb geen zin om drank weg te gieten. Heb nog 4 maand om iets te bedenken.
 17. wim01 wrote: dsmet wrote: wim01 wrote: baal zo van die 60 seconden, 41, 42, 43 44,45,46,47,48,49,50,5152,53,54,55,56,57,58,59, Ik kan me er ook zo in opjagen. Wat duren 60sec zo lang. Mogen ze gerust iets aan doen. er rap ja het is triest gewoon Op de oude site was het steeds dat je opnieuw moest inloggen als je er 5 min niet was opgeweest, maar dit is helemaal van de zotte De 60 sec regel heeft ook zijn voordeel, en zekers hier: je kan nog even tussen het posten wat bijlezen. Op 60sec komen er hier gemakkelijk 5 a 6 posts bij (enzelfs meer).
 18. Yra66 wrote: dsmet wrote: Vandaag via netbanking mijn tussentijdse Mastercard afschrift is nagekeken. De 4 kaartjes staan geboekt. Is weer een hele geruststelling. Ik hoop dat mijn visa afrekening nog ff op zich laat wachten...............:-))) Bij mij mag ze eveneens wegblijven. Moet eveneens nog een geboekte vakantie af. (en dan wou ik nog enkele t-shirts bestellen)
 19. wim01 wrote: dsmet wrote: PieterVR wrote: wim01 wrote: PieterVR wrote: Wim, snap ik je nu wel goed...ga je niet?!? What's happened? Nee heb er 4 gekocht en collega op werk moest beslissen of hij er 2 wilde, maar zegde vandaag af Kon ik maar afzeggen in de betonnenbak....haha DE KUIPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Wat een loser zeg!!! Daar ga je toch niet voor afzeggen. Ben zo blij dat het ArenA is! Lekker veilig, goed beton, mooie stoeltjes, goede omgeving voor parkeren, veel tentjes voor drinken en eten. Okee okee, vandaag even niet... Blij te lezen dat er voldoende parking is. Ben ooit de Arena gaan bezoeken in mijn studententijd. Maar kon me niet herinneren of er al dan niet veel parking was. De tentjes voor eten en drinken zijn mooi meegenomen. Je kan beter veel geld meenemen want het is stervens duur daar en je mag niets mee naar binnen nemen, en dat noemt zich klant vriendelijk, betonnen plaat voor hun hoofd hebben ze daar,,,,:-)))) Het moet opbrengen zeker. Zal dus voldoende eurotjes meenemen. Zou het niet lukken om iets binnen te smokkelen?
 20. Vandaag via netbanking mijn tussentijdse Mastercard afschrift is nagekeken. De 4 kaartjes staan geboekt. Is weer een hele geruststelling.
 21. wim01 wrote: baal zo van die 60 seconden, 41, 42, 43 44,45,46,47,48,49,50,5152,53,54,55,56,57,58,59, Ik kan me er ook zo in opjagen. Wat duren 60sec zo lang. Mogen ze gerust iets aan doen.
 22. Trouwens, goede avond iedereen. Kom net uit de douche na een duurloopje van ongeveer 9km.
×
×
 • Create New...