Jump to content

uniek

Member (free)
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

  Never

Community Reputation

0 Neutral

About uniek

 • Rank
  Numb
 1. Op de site staat dat de pre-sale is gestopt. Volgens de beschrijving kan ik als Boots maandag om 10 am. kaarten bestellen. Pis ik nu naast de pot? Bij vorigepre-sale in andere stadions stond er namelijk pas dat de presale gestopt is na dat de Boots groep kaarten heeft kunnen aanschaffen.
 2. Juul wrote: uniek wrote: Ik hoop dat het lukt kaarten te krijgen voor Barcelona. Ik ben Boots, en ik ben rond die tijd in Barcelona. denken jullie dat ik een kans maak? Met de huidige ervaringen van de pre-sale zal het zeker gaan lukken. Het zou super zijn. Ik heb in Nederland nog nooit een concert gemist buiten het eerste in concert in Utrecht. Een buitenlandse ervaring zou dus wel erg gaafzijn.
 3. Juul wrote: uniek wrote: Ik hoop dat het lukt kaarten te krijgen voor Barcelona. Ik ben Boots, en ik ben rond die tijd in Barcelona. denken jullie dat ik een kans maak? Met de huidige ervaringen van de pre-sale zal het zeker gaan lukken. Het zou super zijn. Ik heb in Nederland nog nooit een concert gemist buiten het eerste in concert in Utrecht. Een buitenlandse ervaring zou dus wel erg gaafzijn.
 4. Ik hoop dat het lukt kaarten te krijgen voor Barcelona. Ik ben Boots, en ik ben rond die tijd in Barcelona. denken jullie dat ik een kans maak?
 5. Gaan er al geruchten wanneer Barcelona in de presale gaat. Ik heb overigens het volgende bericht ontvangen van Eventim. Geachte Eventim/Live Nation klant, Wij hebben uw bestelling in goede orde ontvangen. U heeft daarbij aangegeven gebruik te willen maken van Ticketdirect (zelf uitprinten van uw toegangskaarten). Vanwege een technisch probleem heeft u uw kaart(en) voor het evenement nog niet kunnen printen. Wij zijn nu hard aan het werk om alle orders weer leesbaar enprintbaar te maken. De kaart(en) blijven uiteraard voor u gereserveerd. U kunt de kaart(en) zo snel mogelijk verwachten. Kijkt u in de loop van de week nogmaals in uw persoonlijke "Mijn Eventim" account op www.eventim.nl. Onze welgemeende excuses voor het eventuele ongemak. Met vriendelijke groet, Eventim Nederland Klantenservice
 6. Thanks Natasja! Ik had inderdaad de faq niet gelezen. Ik begrijp het nu helemaal. Ben benieuwd wanneer daar de voorverkoop begint. natasja wrote: Achtung327 wrote: natasja wrote: uniek wrote: Hier gisteren ook heel hectisch. In eerste instantie lukte het om maar 1 tribunekaart voor het eerste concert te bemachtigen. uit eindelijk heb ik toch veldkaarten weten te bemachtigen voor het veld welliswaar de 2e dag. Nu nog kaarten voor Barcelona zien te bemachtigen. Ik heb hier een presalecode ik begrijp alleen nog niet hoe het allemaal werkt. Iemand hier suggesties?? Die tribunekaart gaat overigens naar een liefhebber voor de normale kost prijs. Of ruilen voor Barcelona. http://www.u2.com/tour/index/ staan ook FAQ Hallo Natasja, de code kun je gebruiken zodra de pre-sale van Barcelona begint (je krijgt hier ook bericht van wanneer je kunt bestellen)dan klik je via U2.com Barcelona aan en kom je op een site(weet niet welke dit is voor Spanje) hier moet je dan de code invoeren om te kunnen bestellen .Het wijst zich vanzelf.Ik heb ze afgelopen dinsdag mogen bestellen voor Amsterdam omdat ik Horizon lid ben.Scheelt een hoop stress.Gisteren was geen doorkomen aan.Succes Nou ...Natasja (ik dus) weet prima hoe het werkt hoor hahahahaha. Ik had de link gegeven. Ene Uniek vroeg om de info !
 7. Hier gisteren ook heel hectisch. In eerste instantie lukte het om maar 1 tribunekaart voor het eerste concert te bemachtigen. uit eindelijk heb ik tochveldkaarten weten te bemachtigen voor het veld welliswaar de 2e dag. Nu nog kaarten voor Barcelona zien te bemachtigen. Ik heb hier een presalecode ik begrijp alleen nog niet hoe het allemaal werkt. Iemand hier suggesties?? Die tribunekaart gaat overigens naar een liefhebber voor de normale kost prijs. Of ruilen voor Barcelona.
 8. Ik had het zelfde. Ik heb een mail gestuurd naar Eventim. Die hebben het heel snel opgelost. Chelyn wrote: Ik denk dat het ook wel goed zit maar toch maak ik me een beetje zorgen,aard van het beestje hoor moet me altijd wel ergens druk om maken. Vind het wel raar dat wij wel een bevestigingsmail hebben gehad en mijn ma voor die beiden bestellingen niet. En dan ook nog eens de kaarten voor de 20e waar ik wel mail van heb maar die staat weer niet bij mijn orderhistorie. (las al dat meer mensen dat hadden die zich voor de presale al bij eventim hadden geregistreerd) Ben pas echt gerust als alles binnen is hier.
×
×
 • Create New...