Jump to content

Linking Facebook and U2


Recommended Posts

  • Subscriber

[quote name='mich40 wrote:


utwothefly']Has anyone else linked the two?

My son did, thinking he was being funny.  I hate it!  When I'm logged into Facebook, and try to come here, it links it to my facebook profile pic.  But if I try to look at anything on the home page, it tells me I need to subscribe.  Once I get into the zoo, I seem to be ok, but if I want to look at anything on the home page, I have to log out of facebook, close down the browser and restart.

 

Its a nightmare hope theres a way out of it. Have you checked your mail and account info?, it slings me out and asks me to subscribe!, when im not logged into FB indifferent.gif

Link to post
Share on other sites
  • Replies 21
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Community Moderator

My account info is ok, if I open up a browser where facebook hasn't been opened at all. And the last time I went into my webmail was about 2 years ago and haven't been back because of about 3000 spam messages.

Link to post
Share on other sites
  • Subscriber
My account info is ok, if I open up a browser where facebook hasn't been opened at all. And the last time I went into my webmail was about 2 years ago and haven't been back because of about 3000 spam messages.

ok ill try opening up a browser with FB not used on it and see what happens. Cheerssmile.gif

Link to post
Share on other sites
  • Subscriber
That's FB for ya, pain in the arse.   I've never been able to login into my webmail here, login always says failed.

Think its a problem this side. Considering how many users use FB it works pretty well, if nothing works for me here ill be off tootired.gif.

Link to post
Share on other sites
  • Subscriber

i have the link too. but i have the zoo/u2.com on top of my screen between favourite sites, and when i click that to enter (like i usually do, no problem at all. and it also says: welcome barbara1.

didnt even know i linked the both, till one day my fb profile-pic was showing on top, lol. guess i linked them without knowing? i know i sound very blonde again, its okay, you can all laugh. i never pretended to know much bout these things anywaywink.gif
Link to post
Share on other sites
  • Subscriber

tried it again: webmail still get the failed-message after i enter name and password. but always has done that to me. contacted the tech using the form, but the solutions they offer are all too technical for me. so i don bother, and don really miss it. the audio seems to be working fine, listening to october at the moment. but like i said, i always use the link on top of my screen to open the zoo. (my favourites). not tried playing audio while using the fb-link. 

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...