Jump to content

reggy

Subscriber
 • Content Count

  184
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About reggy

 • Rank
  Wanderer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. On ticketmaster.be (Belgium) there's a (small) picture with the stadium plan. You can see that the stage will be on the long side of the stadium. http://www.ticketmaster.be/event/u2-tickets/19519
 2. Ik heb:2 tickets Dublin 2 GA beschikbaar om te ruilenIk wil:2 tickets Parijs 1 of 2, GA of goede zitplaats.of2 tickets Gelsenkirchen, GA of goede zitplaats.Bij eventueel prijsverschil (in geval GA <-> zitplaats bijvoorbeeld) dan wordt dit uiteraard tot de laatste centgecorrigeerd!Mail privé naar reggy(at)u2.com
 3. Seg, waarom zitten jullie nog altijd in het buitenverblijf?? Is Denis zijn account nog steeds niet in orde geraakt? Heeft hij een presalecode kunnen gebruiken? Enz enz
 4. Mijn dochter met "haar" ticket voor U2 in Amsterdam... Ze is zo fier als maar kan zijn! En ja, belofte maakt schuld, ze mag mee! (We hebben daaromzitplaatsen)
 5. reggy wrote: Even voor 4 uur telefoon gekregen dat ik na 4 uur zeker naar Studio Brussel moet luisteren omdat er na 4 uur een interview zou zijn van een studio brussel-presentator met Bono, de zanger van een iers groepje. Ik heb er geen idee van of dit live is, maar vind het vreemd dat dit zo plots is, ik ben benieuwd. Zou dan eindelijk dat Belgisch concert gaan aangekondigd worden? Anyway, stubru staat op en ik wacht geduldig .... Maar hopelijk niet te lang meer. edit: Ik hoor net dat dat interview zou gaan over een nieuwe clip die vandaag wordt voorgesteld.
 6. Even voor 4 uur telefoon gekregen dat ik na 4 uur zeker naar Studio Brussel moet luisteren omdat er na 4 uur een interview zou zijn van een studiobrussel-presentator met Bono, de zanger van een iers groepje. Ik heb er geen idee van of dit live is, maar vind het vreemd dat dit zo plots is, ik ben benieuwd. Zou dan eindelijk dat Belgisch concert gaan aangekondigdworden? Anyway, stubru staat op en ik wacht geduldig .... Maar hopelijk niet te lang meer.
 7. Hoi allen! Heb mij hier vandaag niet laten zien want er was geen volgen aan. En dan al die nieuwe namen die hier plots opdoken. Hier in belgenlandje is de verbazing groot, of dat ook teleurstelling is weet ik niet, want uiteindelijk hebben we wel enkele andere leuke plaatsen aar wenaartoe kunnen. Een bron van iemand in U2vl beweert dat we op onze twee oren mogen slapen, dat dat belgisch concert er wel degelijk komt. Ik geloof het niet meer. Ik denk weldat het wel degelijk de bedoeling was dat er hier ook een concert is (het zou de allereerste tour zijn waar ze België niet bezoeken), het zou me niet verbazendat de burocratie het hier in dit apenlandje verbrot heeft. Ontbreken van een of andere vergunning of toelating ... het zou me echt niet verwonderen. Anyway. Na de aangename kennismaking et velen van jullie in Brussel, Dublin en Amsterdam in 2005 gaan we het nu dus een beetje anders moeten aanpakken. Hoe zithet hier? Wat zijn de plannen? Tina komt "niet" naar Amsterdam heb ik begrepen? Ik zal ook naar Dublin gaan, maar wel alleen maar voor één concert, ik kan m'n dochter niet zo lang bij een oma of zo droppen. Het zal dus naar allewaarschijnlijkheid 24/7 zijn. Daarnast? Ik twijfel tussen een combinatie van Parijs, Amsterdam en Londen. Liefst van al doe ik uiteraard alle 4 de concerten,maar veel is ook afhankelijk van de prijzen voor de tickets. Ben benieuwd of ze inderdaad zo democratisch zijn zoals aangekondigd. Maar de eerste geruchtendoen mij wel wat anders geloven. :-( Ik a er nog eens een nachtje over slapen... Tijd brengt raad, al is er die nu al bijna niet meer.
 8. Nog minder dan 3 kwartiertjes, maar ik moet m'n pc nu tijdelijk afsluiten. :-( Ik ben ermee weg! Tot later!!
 9. Ik heb zojuist nog eens de mail bekeken met de code van vorige keer. (ja, die heb ik nog steeds) Die was verstuurd om iets na 6 uur 's morgens, maar ikweet niet meer hoe lang dat was na de bekendmaking van de data.
 10. Goedemorgen!! Nog 1 u en 19 minuten ..... en dan zit ik in een vergadering! :-( Hopelijk kan ik er mijn gedacht wat bijhouden daar.
 11. Juul wrote: Voor Denis moet het nu snel in orde komen. Is te zot voor woorden dat wij met NU2F al zolang op vakantie zijn. Wie gaat dat allemaal betalen??
 12. Morgen de nieuwe data, waarschijnlijk heel binnenkort de presale, en Denis zijn zaakje nog steeds niet in orde?
 13. goedeavond hier!! Stresskippen?? Zijn er hier een aantal erg benieuwd naar de data? Ik ook hoor!! Nog iets meer dan 9 uur te gaan ... Maar helaas voor mij nog langer, want ik heb een vergadering om 9 uur, ben dus al wat vroeger van huis en het zal middag zijn eer ik weer op het internet kan.:-(
 14. Hey, goedemorgen allen (al is het bijna middag)!! Heb hier net een link doorgestuurd gekregen waar je de live-concerten van Metallica kan downloaden tegen democratische prijzen (9,95 dollar voor mp3, 12,95voor flac) en daarbij gratis hoesjes en de hele handel... Daar zouden onze vrienden ook eens een voorbeeld aan mogen nemen komende tour! Dan hebben we tenminste herinneringen in goede kwaliteit t.o.v. de vele slechtetot zeer slechte bootlegs die nu de ronde deden. Ok, toegegeven, af en toe zat er eens een goede tussen, maar die waren echt wel in de minderheid. Ik heb me ooit zelfs laten vertellen dat fans van Pearl Jam die lid zijn van de officiele fanclub dat gratis kunnen downloaden. Ik weet echter niet wat daarvan aan is. Voor de geïnteresseerden, dit is de link: http://www.livemetallica.com/
 15. muis wrote: reggy wrote: muis wrote: o, tis hetzelfde als prox.... Livenation is ook zelfde als prox... Want als je van daar op de link "bestel tickets" klikt kom je op prox... net zoals eventim via livenation hier in NL.... zie door alle ticketsites het bos niet meer onderhand....Zouden ze het zelf nog weten?? (54 .. 55 .. 56 .. 57 .. 58 .. 59 .. 60 .. Ja, minuut is om. Domme regel!!)
×
×
 • Create New...