Jump to content

adanja

Subscriber
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About adanja

 • Rank
  Babyface
 1. Goedemorgen Er komt een tweede concert in Barcelona op 2 juli. Dus 1 dagje rust voor de heren. Jammer dat wij 2 juli terug vliegen.. misschien toch maar proberen de vlucht te wijzigen.
 2. Oh gelukkig ben ik niet de enige gek :-) Voorlopig ga ik een keer of 6 naar U2 en misschien nog wel meer. Normaal heb ik ook wat meer variatie in concerten, maar heb nog niet zoveel gezien waar ik verder heen zou willen. In april ga ik wel naar Lenny Kravitz in Antwerpen. Ga zo ook maar afsluiten hier.
 3. Bedankt voor het doorgeven van de kosten voor Dublin. Jeetje wat een zootje met Zagreb. Verwacht je toch niet met de presale. Sukses verder! Metallica in Ahoy zeker? Leuk, maar ik laat deze schieten. Liever nog een keertje extra naar U2..
 4. Weet iemand hier hoeveel de service- en verzendkosten voor de Dublin kaarten zijn? Misschien dat ik kaarten met iemand kan ruilen, maar degene vraagt extra kosten. Vandaag al de kaarten voor Barcelona ontvangen! Ze waren bij de buren afgegeven maar er lag geen briefje bij mij thuis. Gelukkig heb ik goede buren..
 5. Goedemorgen allemaal Ben benieuwd of er zo meteen nog een 2e concert voor Barcelona in de verkoop gaat. Even in de gaten houden. Gisteren helemaal vergeten om naar De rode loper op België te kijken. Het programma staat nu online, maar is alleen in België te bekijken. Heeft iemand het noggezien? Het interview van Nova heb ik wel gezien, ik vond het wel leuk maar jammer dat er nauwelijks vragen over het nieuwe album en de tour waren.
 6. natasja wrote: Wesi Black wrote: Ik heb net trouwens geprobeerd om een hotel te boeken in Cardif........ alles vol!! Nu vlieg ik op 22 augustus 's ochtends om 10.20 uur heen en op 23 augustus al om 6 uur 's ochtends terug. Word een zwaar weekend.... Red je wel hoor Irma.....vooral na het concert met al die adrenaline in je lijf !! Ik heb toen met Barcelona hetzelfde gedaan, ochtend van het concert vroeg heen gevlogen en volgende ochtend vroeg weer terug. Nacht doorgebracht op vliegveld (kun je ook gewoon tukkie op een stoel doen als je echt
 7. Ook hier zijn de kaarten voor Barcelona binnen! Het ging gelukkig echt heel soepel. Inderdaad hoge verzendkosten. En nu lekker de zon in.
 8. Jacqueline wrote: adanja wrote: Jacqueline wrote: Ach wat sneu voor Oscar maar ook voor Suus. Gecondoleerd met je pc. Is je aanval voorbij nu? Verschrikkelijk is dat he? Voor de liefhebbers hier wel een leuke aanbieding denk ik: http://www.paulbergen.nl/popmart/ Hmmm probeerde een linkje te plaatsen maar lukt niet, dan maar ouderwets knip- en plakwerk. Sorry. Grappig, ik heb toen direkt na de popmart tour een foto bij hem besteld. Die was toen toch ee
 9. Jacqueline wrote: Ach wat sneu voor Oscar maar ook voor Suus. Gecondoleerd met je pc. Is je aanval voorbij nu? Verschrikkelijk is dat he? Voor de liefhebbers hier wel een leuke aanbieding denk ik: http://www.paulbergen.nl/popmart/ Hmmm probeerde een linkje te plaatsen maar lukt niet, dan maar ouderwets knip- en plakwerk. Sorry. Grappig, ik heb toen direkt na de popmart tour een foto bij hem besteld. Die was toen toch een heel stuk goedkoper. Moest toen geen geld overmaken maar een kadobon opsturen
 10. Iedereen gefeliciteerd met de kaarten. Het boeken van een vlucht en hotel kostte bijna nog meer moeite en tijd dan de concerttickets :-) Maar ook weer gelukt. Morgen nog de presale voor Barcelona om 10 uur.
 11. Goedemorgen! Zo, dat viel niet mee. Vannacht eerst Milaan geprobeerd. Eerst niet door te komen en toen we eindelijk aan de beurt waren, waren de kaarten van onze keuze op. Vanochtend na een veel te korte nacht klaar voor Dublin. Hier kwam ik vrij snel door, maar ook hier waren de kaarten al weg. De plannen omgegooid en nu kaarten kunnen kopen voor Parijs en Cardiff. Ben ik natuurlijk ook super blij mee! Ik zie dat er nog meer mensen van hier naar Cardiff gaan? Snel zoeken voor een vlucht, iemand al gekeken?
 12. Net kreeg ik een telefoontje van mijn moeder; een vakantiekaart die wij in oktober 2007 verstuurden, was vandaag aangekomen! Het is te hopen dat het niet zo lang met de U2 tickets gaat duren :-) De Amsterdam kaarten van zaterdag zijn hier trouwens vandaag ontvangen. Vorige tour duurde Dublin wel iets langer, maar hadden we de kaarten ruim voor het concert binnen hoor.
 13. edgeplaytheblues wrote: adanja wrote: De duitsers melden net dat het nu officieel is; 3 augutus U2 in Gelsenkirchen. hoor ik daar een 5e concert deze zomer .. GRIJNZ Haha.. Nou 5 concerten gaan het zeker wel worden als alles goed gaat, maar geen Gelsenkirchen deze keer. Tenzij andere concerten niet gaan lukken.. Goteborg en Amsterdam zijn geregeld, vannacht Milaan proberen en morgenochtend toch ook nog Dublin. En dan wachten op de presale van Barcelona. Maar het wordt ook gelijk onze vakantie, dus dat scheelt.
 14. De duitsers melden net dat het nu officieel is; 3 augutus U2 in Gelsenkirchen.
×
×
 • Create New...