Jump to content

Jacqueline

Subscriber
 • Posts

  81
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Jacqueline

 1. Wauw, van het hele interview werd er wel geteld 60 seconden "nieuw" materiaal besproken. Wel leuk van die opnames uit Eze sur Mer. Juul, jij kon hemtoch? Wat een scheetjes zijn het toch he? Nu lekker naar bed. Welterusten allemaal!
 2. Logisch dat je dat sloopt JR. Zwaar kl*te. Sterkte! Moeten er nog gesprekken volgen of is het gedaan voor nu?
 3. Whahahahaha, Ilona lekker op dreef. Ze zijn leuk! Miriam weer helemaal opgeknapt? Natas, hoe is het met jou?
 4. Nee ben er zeker niet bang van. Zou het wel een pootje willen geven hoor. Ben toch wel erg benieuwd hoe het zicht vanaf de tweede ring is. Heerlijk genoten van het weertje. Toch heel anders hoor met een tuin. Heb zelfs een gekleurde toet nu. En Gwen was niet meer naar binnen te slepen, lekkerestraatdweil. Ze is nu alleen wat ziek. Geen eetlust, weinig drinken, gisterenavond koorts, halve oogjes, gisteren over Marcel heen gekotst (goede timing wantze wilde alleen maar bij mij zitten) maar verder is ze nog gewoon even vrolijk alleen erg moe. Nou ja, vandaag maar thuis gehouden. Mars was toch vrij. Morgenwel naar het Kinderdagverblijf, zal wel goed komen.
 5. Natas, mooie foto's joh! Heerlijke meiden. En beterschap! Juul gefeliciteerd met je PR! Wat goed zeg. Irma, welkom terug en prachtige foto's. Leuk om te zien. En wat een monster zeg the Claw. Zouden we als voorprogramma misschien een roofvogelshow krijgen?
 6. Oh oh oh, ik zit net een stukje Fans op SBS6 (ja sorry, kijk er noooooooit naar maar ja, zapte er langs) te kijken. Zoals ik nu naar hen kijk worden wijvolgens mij ook weleens bekeken met onze liefde voor U2. Whoehahahahahaha.
 7. adanja wrote: Jacqueline wrote: Ach wat sneu voor Oscar maar ook voor Suus. Gecondoleerd met je pc. Is je aanval voorbij nu? Verschrikkelijk is dat he? Voor de liefhebbers hier wel een leuke aanbieding denk ik: http://www.paulbergen.nl/popmart/ Hmmm probeerde een linkje te plaatsen maar lukt niet, dan maar ouderwets knip- en plakwerk. Sorry. Grappig, ik heb toen direkt na de popmart tour een foto bij hem besteld. Die was toen toch een heel stuk goedkoper. Moest toen geen geld overmaken maar een kadobon opsturen Alleen is dit niet alleen maar een foto-afdruk. Lees het stukje maar wat erbij staat.
 8. Ach wat sneu voor Oscar maar ook voor Suus. Gecondoleerd met je pc. Is je aanval voorbij nu? Verschrikkelijk is dat he? Voor de liefhebbers hier wel een leuke aanbieding denk ik: http://www.paulbergen.nl/popmart/ Hmmm probeerde een linkje te plaatsen maar lukt niet, dan maar ouderwets knip- en plakwerk. Sorry.
 9. Zeg Liefies, bedankt voor de felicitaties! Natasja en Miriam, beterschap. Deze griep is niet fijn! Willy, mannen toch ook he. Je zou ze soms wat doen! En nogmaals iedereen gefeliciteerd met de tickets. Wat een heerlijk gevoel he?
 10. Iedereen gefeliciteerd met de Dublintickets. Het is zo waanzinnig daar! En leuk nog een groepje naar Cardiff. Super! Ga nu even wat doen want ouders en schoonouders komen zo, zucht....... Fijne dag allemaal.
 11. Broer heeft ook kaarten ontvangen. Alles is dus binnen. Wel een opluchting hoor. Ilona succes in het zknhs!
 12. Nou Nicole, ik vind dat die bril haar prima staat hoor. Laat ze hem op haar neus? Ze zal het wel raar gevonden hebben ineens zo scherp kunnen zien. Grote grietook al he?
 13. hobbes wrote: Allemaal aangifte doen bij Mars ... Bij Jupiter heeft geen zin ... ik moet zo weg en morgenvroeg vergadering dus nog ff poetsen ... tot morgen!!!!!!! fijne avond Ja maar ja, Jupiter is dan ook een grote engerd . Mars is echt veeeeel leuker . Poets ze en fijne avond.
×
×
 • Create New...