Jump to content

Jacqueline

Subscriber
 • Posts

  81
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jacqueline

 1. Wauw, van het hele interview werd er wel geteld 60 seconden "nieuw" materiaal besproken. Wel leuk van die opnames uit Eze sur Mer. Juul, jij kon hemtoch? Wat een scheetjes zijn het toch he? Nu lekker naar bed. Welterusten allemaal!
 2. Logisch dat je dat sloopt JR. Zwaar kl*te. Sterkte! Moeten er nog gesprekken volgen of is het gedaan voor nu?
 3. Whahahahaha, Ilona lekker op dreef. Ze zijn leuk! Miriam weer helemaal opgeknapt? Natas, hoe is het met jou?
 4. Nee ben er zeker niet bang van. Zou het wel een pootje willen geven hoor. Ben toch wel erg benieuwd hoe het zicht vanaf de tweede ring is. Heerlijk genoten van het weertje. Toch heel anders hoor met een tuin. Heb zelfs een gekleurde toet nu. En Gwen was niet meer naar binnen te slepen, lekkerestraatdweil. Ze is nu alleen wat ziek. Geen eetlust, weinig drinken, gisterenavond koorts, halve oogjes, gisteren over Marcel heen gekotst (goede timing wantze wilde alleen maar bij mij zitten) maar verder is ze nog gewoon even vrolijk alleen erg moe. Nou ja, vandaag maar thuis gehouden. Mars was toch vrij. Morgenwel naar het Kinderdagverblijf, zal wel goed komen.
 5. Natas, mooie foto's joh! Heerlijke meiden. En beterschap! Juul gefeliciteerd met je PR! Wat goed zeg. Irma, welkom terug en prachtige foto's. Leuk om te zien. En wat een monster zeg the Claw. Zouden we als voorprogramma misschien een roofvogelshow krijgen?
 6. Oh oh oh, ik zit net een stukje Fans op SBS6 (ja sorry, kijk er noooooooit naar maar ja, zapte er langs) te kijken. Zoals ik nu naar hen kijk worden wijvolgens mij ook weleens bekeken met onze liefde voor U2. Whoehahahahahaha.
 7. adanja wrote: Jacqueline wrote: Ach wat sneu voor Oscar maar ook voor Suus. Gecondoleerd met je pc. Is je aanval voorbij nu? Verschrikkelijk is dat he? Voor de liefhebbers hier wel een leuke aanbieding denk ik: http://www.paulbergen.nl/popmart/ Hmmm probeerde een linkje te plaatsen maar lukt niet, dan maar ouderwets knip- en plakwerk. Sorry. Grappig, ik heb toen direkt na de popmart tour een foto bij hem besteld. Die was toen toch een heel stuk goedkoper. Moest toen geen geld overmaken maar een kadobon opsturen Alleen is dit niet alleen maar een foto-afdruk. Lees het stukje maar wat erbij staat.
 8. Ach wat sneu voor Oscar maar ook voor Suus. Gecondoleerd met je pc. Is je aanval voorbij nu? Verschrikkelijk is dat he? Voor de liefhebbers hier wel een leuke aanbieding denk ik: http://www.paulbergen.nl/popmart/ Hmmm probeerde een linkje te plaatsen maar lukt niet, dan maar ouderwets knip- en plakwerk. Sorry.
 9. Zeg Liefies, bedankt voor de felicitaties! Natasja en Miriam, beterschap. Deze griep is niet fijn! Willy, mannen toch ook he. Je zou ze soms wat doen! En nogmaals iedereen gefeliciteerd met de tickets. Wat een heerlijk gevoel he?
 10. Iedereen gefeliciteerd met de Dublintickets. Het is zo waanzinnig daar! En leuk nog een groepje naar Cardiff. Super! Ga nu even wat doen want ouders en schoonouders komen zo, zucht....... Fijne dag allemaal.
 11. Broer heeft ook kaarten ontvangen. Alles is dus binnen. Wel een opluchting hoor. Ilona succes in het zknhs!
 12. Nou Nicole, ik vind dat die bril haar prima staat hoor. Laat ze hem op haar neus? Ze zal het wel raar gevonden hebben ineens zo scherp kunnen zien. Grote grietook al he?
 13. hobbes wrote: Allemaal aangifte doen bij Mars ... Bij Jupiter heeft geen zin ... ik moet zo weg en morgenvroeg vergadering dus nog ff poetsen ... tot morgen!!!!!!! fijne avond Ja maar ja, Jupiter is dan ook een grote engerd . Mars is echt veeeeel leuker . Poets ze en fijne avond.
 14. JR01 wrote: Ik heb vandaag geen post ontvangen, da's ook sip. Gisteren namelijk wel een mailtje gehad dat de tickets op de post gingen. Dat kan betekenen dat de postbode ze heeft ingepikt, dat de postbode slecht ter been is en later vandaag pas komt, of dat de postbode gewoon een dag vrij heeft genomen... Hier ook niets ontvangen, wel het mailtje gisteren. Dat kan betekenen dat we een misdaadbende op het spoor zijn omdat mijn postbode ze dan ook heeft gejat. Verder was mijn postbode prima ter been, ze had ookgeen lekke banden en had ook geen vrije dag want ze heeft wel wat op mijn mat laten vallen. Die misdaadbende blijft dus over, zal straks gelijk aangifte doenals Mars thuiskomt.
 15. BjornSarrau wrote: @Hobbes, voor welk concert heb je een kaart over? Voor 20 juli, dure seat, vak 119.
 16. hobbes wrote: Mars vandaag jarig??? Gefeliciteerd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (anders alvast voor morgen ) Nee het is nog erger. Hij is vrijdag jarig. Maar morgen is hij vrij dus dan kan ik niets freubelen met Gwen. Al verklapte ze net al wel aan detelefoon met papa, dat hij jarig is, dat ze gaat zingen, dat ze een tekening ging maken en dat hij een muts kreeg. Gelukkig verstond hij niet alles.
 17. Whahahahaha ik ken Lil'Wayne ook niet. Wat zijn we toch intelligent he? Heerlijk weer hier. In de tuin is het prima vertoeven. We zijn eigenlijk al vanaf het ontbijt buiten maar we moesten nog even een flesje bier versieren vanwegeMars zijn verjaardag. En een muts maken, moest van Gwen. Heb er maar een feyenoord-koningsmuts van gemaakt. Maar ehm, hier is het dus niet koud in de tuin. Heerlijk gewoon.
 18. Iedereen gefeliciteerd met Dublin / Cardiff tickets! Wat een lekker gevoel zal dat weer zijn. JR, wat een waardeloze gesprekken had je voor de boeg. Hoop dat het alleen deze middag betrof en niet nog meer dagen. Twijfel hier is erg groot voor Sheffield. Het komt gewoon niet goed uit. Maar het trekt zo......... Succes voor de kopers morgen voor Polen. Zou ik mijn presale code dan nog eens kunnen gebruiken misschien voor Dublin? Heb mijn presale kaarten van Amsterdam vandaag ontvangen in ieder geval.
 19. Snow Patrol mag van mij ook als voorprogramma. Maar ik zal niet klagen als het wat anders is hoor.
 20. Muis = Ilona Veene1 = Patricia Onefly = Sander Yra66= Yvonne Hobbes = Miriam Kootje = Ko Ingelke = Edith basjanssen = Bart Chelyn= Bianca JR = JR Gloria002 = Tina Spanish Eyes Girl = Willy Madsm = Maarten Youri Nauta = Youri (kon ook bijna niet anders...) cockatoo (& t@rR€L) = deNis T0M01 = (TOM)™ = Tom Rickmanders = Rick (ook al zo origineel ;-) Jacqueline = Angelique maar noem me maar gewoon Jacqueline
 21. Hawkmoonnl wrote: Dieder wrote: euh ik krijg wel andere gedachten bij een plastic vriendje haha. Psssssssssssssssssssst Wist niet dat een CC op batterijen werkte.......
 22. Hier nog geen ticks ontvangen helaas. Vorige keer zijn die van Dublin op een ander adres geleverd, wij woonden op 133 en er was een stukje van het nummerafgevallen. Wij zaten te eten en de bel ging. Zuchtend en steunend open gedaan. Stond een mevrouw met een envelop. Ik geloof dat deze envelop voor u isbestemd? Ik kijk er naar, gris het uit het arme mens haar handen en zeg dat ik haar heeeeel dankbaar ben. Heb haar maar niet verteld wat voor schat ze in haarhanden had uit vrees dat ze ze niet meer zou geven. Wou nog wat zeggen maar weet het niet meer. Nou ja, eerst maar even eten dan. Toedels.
 23. Zal ook duimen voor Pascal. Relax ze voor nu. Ga ook even nog lekker douchen en dan in bed nog een paar bladzijdes lezen. Tot morgen allen.
×
×
 • Create New...