Jump to content

saskia67

Subscriber
 • Content Count

  138
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About saskia67

 • Rank
  Wanderer

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Amsterdam
 1. Gonna sleep like a baby tonight

 2. yeoldeinn wrote: Miringeltje wrote: OK, vraagje voor degene die in de normale verkoop met creditcard betaald hebben : hoe lang duurt het ongeveer voordat het geld afgetrokken wordt? Ik heb mijn A'dam 2 tickets met Ideal gekocht, wat ik gelijk terug kon zien op mijn bankrekening. Dublin heb ik met creditcard betaald, maar is nog niets van terug te zien op mijn online overzicht. dat hangt af van de afsluitperiode van uw creditcard. Goeiemorgen trouwens! Bij mij werd het na ca 3 dagen afgeschreven - Ticketmaster UK. Als je online bankiert (ING) inloggen en op creditcard klikken.
 3. Hee hallo Er zit nog steeds een aardig tempo in hier, dagje overgeslagen en ik heb heel wat leeswerk in te halen . Saaie cursus vandaag, eerst een uur op station gestaan Amsterdam Zuid -Utrecht, kwam er pas om 9 uur een trein, afgeladen, boemelen, ik was veeeeel te laat Zie dat iedereen druk aan het ruilen is...inderdaad nauwelijks respons he. Komt nog wel! Wil wel graag naar Gelsenkirchen, misschien toch maar vrijdag proberen kaarten te kopen dan - of is er toch nog iemand die wil ruilen voor 2 GAWembley 14/8....?
 4. Wow, Juul, 1.45, mooie tijd! Was er perfect weer voor vandaag he! Wat denk je, volgende week de Circuitrun op Zandvoort? I do!
 5. Ja, hello hello Tis hier wat stilletjes geworden he Soort day after zeker. Tina: The curious case of Benjamin Button, ik zag hem in de bios en vond het een heerlijke film
 6. Juul succes morgen, lekker lopen! Bey bey Hm, brengt me op een idee, lust ook wel een koppie soep... ik ga maar eens boodschappen doen. Laterz!
×
×
 • Create New...