Jump to content

saskia67

Subscriber
 • Content Count

  138
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by saskia67

 1. Gonna sleep like a baby tonight

 2. yeoldeinn wrote: Miringeltje wrote: OK, vraagje voor degene die in de normale verkoop met creditcard betaald hebben : hoe lang duurt het ongeveer voordat het geld afgetrokken wordt? Ik heb mijn A'dam 2 tickets met Ideal gekocht, wat ik gelijk terug kon zien op mijn bankrekening. Dublin heb ik met creditcard betaald, maar is nog niets van terug te zien op mijn online overzicht. dat hangt af van de afsluitperiode van uw creditcard. Goeiemorgen trouwens! Bij mij werd het na ca 3 dagen afgeschreven - Ticketmaster UK. Als je online bankiert (ING) inloggen en op creditcard klikken.
 3. Hee hallo Er zit nog steeds een aardig tempo in hier, dagje overgeslagen en ik heb heel wat leeswerk in te halen . Saaie cursus vandaag, eerst een uur op station gestaan Amsterdam Zuid -Utrecht, kwam er pas om 9 uur een trein, afgeladen, boemelen, ik was veeeeel te laat Zie dat iedereen druk aan het ruilen is...inderdaad nauwelijks respons he. Komt nog wel! Wil wel graag naar Gelsenkirchen, misschien toch maar vrijdag proberen kaarten te kopen dan - of is er toch nog iemand die wil ruilen voor 2 GAWembley 14/8....?
 4. Wow, Juul, 1.45, mooie tijd! Was er perfect weer voor vandaag he! Wat denk je, volgende week de Circuitrun op Zandvoort? I do!
 5. Ja, hello hello Tis hier wat stilletjes geworden he Soort day after zeker. Tina: The curious case of Benjamin Button, ik zag hem in de bios en vond het een heerlijke film
 6. Juul succes morgen, lekker lopen! Bey bey Hm, brengt me op een idee, lust ook wel een koppie soep... ik ga maar eens boodschappen doen. Laterz!
 7. Hawkmoonnl wrote: saskia67 wrote: Zo, heerlijk gelopen vanmorgen en daarna in tuin in de zon, genieten. Was ik wel weer eens aan toe! Wie van de Dutch Treat heeft zich voorgenomen om komende week GA tickets voor Gelsenkirchen te scoren en zou ook nog wel naar Londen willen? Dan zou ik wel willen ruilen! Ik heb 2 Wembley GA (14/8) over en zoek er dus ook 2 voor Gelsenkirchen. Komt er überhaupt nog een Wembley 2 of heb ik ergens langs de digitale snelweg een afslag naar dat concert gemist?? Geen idee, je hebt vast niks gemist, maar de geruchten gaan. Daarom, voor de zekerheid toch de datum er maar bij
 8. Zo, heerlijk gelopen vanmorgen en daarna in tuin in de zon, genieten. Was ik wel weer eens aan toe! Wie van de Dutch Treat heeft zich voorgenomen om komende week GA tickets voor Gelsenkirchen te scoren en zou ook nog wel naar Londen willen? Dan zou ik welwillen ruilen! Ik heb 2 Wembley GA (14/8) over en zoek er dus ook 2 voor Gelsenkirchen.
 9. muis wrote: dus echt in de RED zone, saskia en cybermier?????? WOWOWOWOWOWWWWW, GEFELICITEERD!!!!!!!!:-)))))))))))))))) Neeneeneenee, ik feliciteerde slechts (zou wel willenhoor!) Ik ben nog op vakantie als U2 in de Arena speelt. Daarom gaan wij naar Londen, Wembley
 10. Jippie, sta officieel in de Red zone op 21 juli as in de Arena :-) GEFELICITEERD, COOL!
 11. Ik heb een bevestigingsmail van TM.UK voor de tickets. Wat ik maf vind is dat TM de cc boeking nog steeds niet afschreef....kom op, boek nou af, dan heb iker voor betaald, en dan kunnen ze op de post
 12. Hoi ff buurten net pauze gehad. He leuk die Wembley foto...zag je mij daar zwaaien, ja daar, in het midden vooraan
 13. Goedemorgen allemaal, wat een ticketfeest hier! Leuk he. Voor wie nog in de wachtrij hangt....succes!
 14. Kootje wrote: saskia67 wrote: Hawkmoonnl wrote: Voor Polen Presale will start one minute after midnight. Tja, nu vraag ik mij dus af, komt er een 2e concert en zo ja? Hoe laat gaat die in de voorverkoop Weet ik niet. Las ik eerder van jou iets over hardlopen? Mijn tweede hobby . Volgende week de Circuitrun op Zandvoort, 12 km, ga je gewoon schuin door de Tarzanbocht echt leuk! Wat is je richttijd? had die ook graag gelopen maar zit al bijna een jaar met een kl#te blessure Binnen een uur. Vorig jaar zat ik er 15 seconden over heen Jammer van je blessure!
 15. Hawkmoonnl wrote: Voor Polen Presale will start one minute after midnight. Tja, nu vraag ik mij dus af, komt er een 2e concert en zo ja? Hoe laat gaat die in de voorverkoop Weet ik niet. Las ik eerder van jou iets over hardlopen? Mijn tweede hobby . Volgende week de Circuitrun op Zandvoort, 12 km, ga je gewoon schuin door de Tarzanbocht echt leuk!
×
×
 • Create New...