Jump to content

Curly

Subscriber
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

  Never

Community Reputation

0 Neutral

About Curly

 • Rank
  Numb
 1. I think I've done it!!!!!! Ging inderdaad soepeler dan ik dacht!
 2. Geen email!!!!AAAAAHHH maar ga toch over 'n uurtje aan de slag. Fiingers crossed!
 3. Hawkmoonnl wrote: Michelle moviefan wrote: Iemand trouwens die mail al gekregen, want die heb ik nog steeds niet ontvangen... Nee...vol ongeduld klopt ons hart...
 4. gloria002 wrote: Curly wrote: Oh, zitten jullie ook hier?!...duh....Ik hoop maar dat het goed gaat met de ticket sale via U2.com. Vorig jaar trouw abonnement verlengd en na aanmelding bij de nieuwe U2.com bleef ik maar mailtjes krijgen om te verifiëren en geen bevestigingsemail terug. Heb wel toegang tot in de "paid forum" en kan posten, maar als je emailadres niet is bevestigd, hoe krijg je dan je code?? Niet je zult dus moeten gaan posten in de probleemthreads om te zeggen dat je dit probleem hebt als je het zelf niet opgelost krijgt Heb ik ook gedaan en een pm gestuurd. Hopelijk wordt dit snel opgelost!
 5. Oh, zitten jullie ook hier?!...duh....Ik hoop maar dat het goed gaat met de ticket sale via U2.com. Vorig jaar trouw abonnement verlengd en na aanmelding bijde nieuwe U2.com bleef ik maar mailtjes krijgen om te verifiëren en geen bevestigingsemail terug. Heb wel toegang tot in de "paid forum" en kanposten, maar als je emailadres niet is bevestigd, hoe krijg je dan je code??
×
×
 • Create New...