Jump to content

spanish-eyes-girl

Subscriber
 • Content Count

  488
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by spanish-eyes-girl

 1. Ik ga afsluiten. FJ, wens je veel succes en wijsheid! Hoop echt dat eea snel opgelost wordt. Hou je taai hé?
 2. Trusten Nicole. Ben je echt teleur gesteld JR?? Joh, wat in het vat zit, verzuurt niet.
 3. gloria002 wrote: ik heb 'r een berichtje gestuurd. ook met de vraag of ze kan helpen bij het vinden van 1 GA-kaart voor Zagreb. tja .. het is voor mij ook makkelijker om kaartjes in belgie te localiseren dan voor de gemiddelde ... eum ... Brit. zeg maar thanks wijffie!
 4. gloria002 wrote: spanish eyes girl wrote: vind het heel erg sneu voor fj. sneu? klote! hoe komt die 'vriend' aan die presale code? Ik weet dat Bo kaartjes gekocht heeft voor Zagreb (ze is van ginder) maar ik weet niet of ze er over heeft. ik zal haar ns pm-men, je weet nooit. ok, hartstikke bedankt. fj, is niet meer online. heb via mail doorgegeven dattie snel hier moet kijken. hopelijk leest hij het vanavond nog.
 5. JR01 wrote: spanish eyes girl wrote: misschien er over heen gelezen, maar ik heb geen mail gehad over de petjes. Ik zag wel degelijk "bas en willy" in de NU2F verzendlijst staan?? ik krijg die mail nu nog een keer binnen van jou, JR. heb hem echt bij de eerste ronde niet gehad. (kan ook vaak inhoud van mails niet lezen). maar maakt niet uit hoor. petje ziet er gelikt uit.
 6. gloria002 wrote: Hawkmoonnl wrote: Gek word ik van die kroaten de enige die ik ken die je mssn kan helpen is Wild Rose. haar echte naam is Bo. ze heeft net zelf kaartjes gekocht voor Zagreb. je vindt haar in de fruitcake club. pm haar met mijn groeten maar noem me dan wel bij mijn zoo-naam, of nog beter, met die van Tania Almeida (Kite) ik denk dat fj dit vanavond niet meer leest. misschien wil jij vragen of ze die kaarten evt. tot morgen wil vasthouden voor hem???
 7. spanish eyes girl wrote: muis wrote: you've got mail willy!!:-) Nog niet ontvangen. Maar duurt soms iets langer hé met hotmail. Nu wel!!
 8. Miringeltje wrote: spanish eyes girl wrote: Maar Mir2, het kost toch ook een klein fortuin om U2 in Nederland te zien. Dan kan een lidmaatschap er toch ook nog wel vanaf?? hihi. Hoop eigenlijk dat het me minder kost. Eindelijk misschien genoeg vliegpunten bij elkaar. En heb van 12 t/m 15 juli een cursus voor mijn werk in NL. En dat u2 ook net rond die tijd in NL speelt. Komt allemaal heel goed uit. Goed geregeld hoor!
 9. muis wrote: you've got mail willy!!:-) Nog niet ontvangen. Maar duurt soms iets langer hé met hotmail.
 10. circuitbandit wrote: ik wil ook helpen !!! dat moet zeker lukken .... was dit de horizon start ? anders wordt die vriend toch nog lid ... wat ik zo hoor is de halve wereld twee of drie keer lid geworden ... Boots is nu al bezig! Okee, hoe meer zielen, des te meer kans. FJ, we doen er alles aan om je te helpen hoor. No worries.
 11. misschien er over heen gelezen, maar ik heb geen mail gehad over de petjes.
 12. muis wrote: vrijdag reguliere verkoop zagreb, wil wel helpen dan.... hoe laat?? ik ook hoor!
 13. nicolleke wrote: een beetje duidelijk. mooi KA UU THEE dan zeg. idd. met hoofdletters!! vind het heel erg sneu voor fj.
 14. nicolleke wrote: Moet toch eens aan Leon vragen of ie niet een afzuigkappie in m'n computerkastje kan bouwen Om lekker in de kast te smoken zeker?? haha!
 15. muis wrote: spanish eyes girl wrote: heb geen petjes mail gehad! fj, is radeloos. vriend heeft code gebruikt! code gebruikt en niet gelukt??? of nu toch uiteindelijk wel gelukt?????? vriend heeft code gebruikt voor gelsenkirchen. was niet helemaal de bedoeling. tenminste zo heb ik het begrepen. fj wilde via presale tickets kopen voor zagreb en toen werkte de code niet meer. nu duidelijk?
 16. nicolleke wrote: spanish eyes girl wrote: heb geen petjes mail gehad! fj, is radeloos. vriend heeft code gebruikt! Dus het is nu wel gelukt ? Nee, code is gebruikt. Dus niet bruikbaar meer voor Zagreb.
×
×
 • Create New...