Jump to content

roelofjan

Subscriber
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

  Never

Community Reputation

0 Neutral

About roelofjan

 • Rank
  Numb
 1. whoa 34 euro! woon je niet in nederland dan? Ik begreep dat het gisteren standaard op world stond, je moest toen zelf nederland selecteren.
 2. nicolleke wrote: roelofjan wrote: Zo, en nu zaterdag nog kaarten regelen voor een eventueel 2e of 3e cencert en dan ben ik helemaal HAPPY Dat had ik ook , je wordt er meteen hebberig van hé Gefeliciteerd Allemaal met jullie tix. btw, je kunt petejes bestellen bij Ilona ( MUIS) met "ons" logo erop. dan weten we tijdens de concerten dat je hier meekletst , gezellie haha, ja Ik hoef maar een kaartje voor een 2e of 3e concert, voor mezelf nu kan ik er wel een gaan ruilen, maar dan kan er weer 1 iemand minder mee..
 3. Zo, en nu zaterdag nog kaarten regelen voor een eventueel 2e of 3e cencert en dan ben ik helemaal HAPPY
 4. ik ben zo nerveus als ik weet niet wat... veldkaarten... veldkaarten... ik wil veldkaaaaarteeeeeeenn!
 5. natasja wrote: cybermier wrote: Bedankt voor jullie opbeurende berichten. Dat is ook wel zo. Maar misschien zij er wel Belgen, noren, etc... die kaarten hebben gekocht. En ik heb geen idee hoeveel leden er van U2.com van nederlandse origine zijn. Ik denk echt dat er veel mensen de presale voor het buitenland houden hoor. Maar nog 50 minuten en dan zijn we weer een stuk wijzer om 10 uur begint het toch?
 6. Ingrid wrote: circuitbandit wrote: Ingrid wrote: Vier jaar geleden was het rennen inderdaad. Met al die beveiliging die iedereen tot rust probeerden te manen... Nee joh, je hoeft niet te rennen, er is nog plek zat... Nou , ik heb me rot gerend, en ik was nog net op tijd om in het voorste vak terecht te komen...
 7. Oh dus hier zitten alle nederlanders... Ik vermoed dat alle staanplaatsen gewoon €55 zijn. En dat je ticket gescand wordt, en als je gelukt hebt mag je dan in het gebied rond het podium, anders moet je naar het andere gedeelte van het veld. Zo ging dat de vorige tour in Amerika ook.
 8. Adam wanted to have his picture taken with me... i was cool with that
×
×
 • Create New...