Jump to content

ivovertigo

Subscriber
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ivovertigo

 • Rank
  Numb
 1. shizugatake wrote: Yuk, vandaag véél te vroeg opgestaan, was nergens voor nodig. Nog één uur! pff ik ook was 06.45 al wakker
 2. goedemorgen, pff kan haast niet wachten. een vriend van me is helemaal gek van michael jackson en is op dit moment kaarten voor ons aan het bestellen(hoop ik)en ik voor U2 straks! kan niet beter..
 3. Brussel zou ook wel leuk wezen lekker dichtbij voor mij. Ik hoop maar dat er nog steden bij komen
 4. hallo allemaal, kunnen we alles even samenvatten want ik raak een beetje het overzicht kwijt. Bevestigd concert 20 juli evt. xtra concert 21 juli A'dam Arena Zitplaats PL1 (exclusief servicekosten): €150.00 Veldplaats PL2 (exclusief servicekosten): €55.00 Zitplaats PL3 (exclusief servicekosten): €80.00 Zitplaats PL4 (exclusief servicekosten): €75.00 Zitplaats PL5 (exclusief servicekosten): €65.00 Zitplaats PL6 (exclusief servicekosten): €30.00 overzicht hier te vinden- http://static2.livenation.com/akamai/V0100/img/VENUE_MAP_L/17820_56825_1.jpg presale voor Horizonmembers op woensdag, Breathemembers op donderdag, Bootsmembers op vrijdag en officiele start verkoop op zaterdag om 10.00 (tijden van presale niet bekend?) presalecode te gebruiken voor 1 concert en dan voor max. 4kaartjes. zijn er nog dingen die ik vergeten ben of nog niet wist?
 5. ik lees net op livenation dat de prijzen veranderd zijn!!! veldkaarten voor 55 euro!!
 6. hallo ik heb mijn presale code gehad en ik ben een Breathe member. Is het nu verstandig om te gokken en de presale te gebruiken voor een buitenlandsavontuurtje of zal ik ze voor de zekerheid voor amsterdam houden? en heeft er iemand mischien al iets gehoord over de nederlandse fanclub ivm de reis naar parijs?
 7. op een andere site heb ik zien staan dat je de presale code alleen maar kunt gebruiken voor 1 concert? is dit waar? en hoeveel kaartjes kun je er eigenlijk meescoren... het podium is echt gaaf kan niet wachten tot we daar staan
 8. ok dit word zo gaaf, als eerste tickets kunnen bestellen voor de officiele verkoop. Dan is het bijna zeker dat we kaarten hebben met zo'n presale Toch???
×
×
 • Create New...