Jump to content

D26

Member
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

  Never

Everything posted by D26

 1. natasja wrote: D2601 wrote: Zo, weer bijgelezen. Ik lees dat er misschien (oh en Dion snurkt altijd dus dat kan ik wel hebben.....en soms kan ik er zelf ook wat van) Van Maarten weet ik nu eigenlijk niet of hij een 1 persoonskamer heeft gereserveerd of nog een plekkie over heeft. Ok, ik wacht alles af. Voor welke data heb je geboekt? Ik realiseer me nu pas dat ik waarschijnlijk in Noord Engeland zit die week. Dat hoeft geen probleem te zijn - ik kan vanuit Leeds naar Dublin vliegen als hetconcert op 24/25 juli is. Vraag is of ik een enkeltje Dublin-NL kan krijgen op de 25e/26e. Heb jij al vluchten bekeken?
 2. Zo, weer bijgelezen. Ik lees dat er misschien plekken voor Dublin vrij zijn? Ik wil absoluutniet voordringen, maar als anderen al voorzien zijn houd ik me aanbevolen. Sinds ik met ben gestopt snurk ik niet meer...
 3. Had iemand gevraagd hoe je na het uitloggen en weer inloggen automatisch op dezelfdeplek kan komen waar je laatst geweest was? Dat heb ik geregeld door een RSS feed aan te vragen en een Bookmark te maken. Onder de Quick Reply kader (echt helemaal onderaan) zie je een rode link Click to subscribe by RSS.
 4. Goedenavond allemaal! Net thuis van Bookclub. Deze keer hebben we een neo-Victoriaans-lesbisch romangelezen. Ja, die bestaat. Ik wil misschien ook mee naar Dublin (als het lukt met kaartjes en vrijnemen). Wil iemand met mijeen hotelkamer delen?
 5. cockatoo wrote: verdernog spannende dingen op de agenda? ga je nog wat concerten meepakken|? Ik heb mijn bezoek zo getimed dat ik Paul's optreden in True West kan zien. Dat staat dus op de agenda. Verder heb ik geen concerten kaartjes geregeld. Gazo kijken wat er evt. valt te scoren...
 6. cockatoo wrote: D zag vandaag trouwens een kort stukje van een press sessie met obama. moest hartelijk lachen....ging over zijn helikopter (ook gezien?) Nee, niet gezien. Linkje?
 7. cockatoo wrote: D2601 wrote: cockatoo wrote: hahaha...wat een plaatje ook dieder! hey idee: zullen we allemaal met oogschaduw op naar de concerten gaan???? en jullie moeten dan toch ook een lesje oogschaduw aanbrengen aan de mannen geven Nou, volgens mij zijn er mannen hier die handig waren met oogschaduw en liner in de jaren tachtig...
 8. cockatoo wrote: D maare....is je broer verhuisd? hij woonde toch in florida?Hij woont sinds 1997 in NYC, maar zat tijdelijk (4 jaar) in FL waar hij z'n Masters of Performing Arts heeft gekregen en twee seizoenen bijeen theatergezelschap heeft gezeten. Nu is hij terug in NY.
 9. cockatoo wrote: hahaha...wat een plaatje ook dieder! hey idee: zullen we allemaal met oogschaduw op naar de concerten gaan???? Ja! (Of had je het tegen de mannen...?)
 10. cockatoo wrote: D2601 wrote: Hey Denis! Ben idd weer aanwezig en niet voor maar eventjes. Heb nu meer tijd voor leuke dingen. Hoe gaat het met jou? Welkom Arie! hoi debi!! leukkkkk dat je er weer bent!! zo druk geweest joh? binnenkort toch weer stressen en druk hier hoor maar gelukkig is dat leuke drukte en stress al een idee waar je allemaal naartoe ga (of wilt?) verder gaat ie goed hoor. drukkie druk met van alles en nog wat en heel erg uitziend naar bruce en u2 deze zomer! gaat echt geweldig worden! :-) Ik ga twee weken op bezoek bij mijn broer en schoonzus die in Brooklyn wonen. Op 27 maart gaan we met z'n 3-en 4 dagen lang toeristje spelen in WashingtonDC. Hadden we een jaar geleden afgesproken - als Obama of Clinton president werd zouden we samen naar DC gaan. We gaan zeker veel zien en doen, maar boven opmijn lijst voor DC staat The National Museum of the American Indian, The Folger Library and the Supreme Court, waar je een ochtendsessie mag bijwonen. Lijkt meheel gaaf om 'The Supremes' in actie te zien. Verder is eind maart kersenbloesem tijd - er staan duizenden kersenbomen in DC die allemaal in bloei zijnrond die tijd. Mooi!
 11. Hey Denis! Ben idd weer aanwezig en niet voor maar eventjes. Heb nu meer tijd voor leuke dingen. Hoe gaat het met jou? Welkom Arie!
 12. Mijn nicht heeft een paar oude familiefoto's op Facebook geplaatst. Hier geeft ze me een (welverdiende?) pak voor de broek. Trusten allemaal!
 13. JR01 wrote: Debi, ik zou de heren van U2 gewoon jouw reisplannen doorgeven. En er bij zeggen dat ze hun reisschema gewoon op dat van jou moeten afstemmen! Heb ik al gedaan JR, maar gek genoeg geen respons gehad...
 14. Ik ga op 19 maart naar NYC. Zal ik mazzel hebben en zelf een surprise concert meemaken????
 15. muis wrote: heb je GOYB opstaan debi??? ;-) Inmiddels is het F-BB. Weet niet wat ik er van vind...
 16. Hoi Willy, ik beloof het! Leef nu weer als 'normale' mens, met vrije avonden en weekenden.
 17. Anyone notice that the bananas are dancing to the same beat as the 'Let me in the sound' bit of GOYB?
 18. Hoi Tina, ja ik zit te genieten van Willy's verhaal. Welterusten, meid!
 19. Hoi allemaal! Heb steekproefsgewijs bijgelezen en weet inmiddels dat: * Onze lieve Denis tijdelijk persona non grata is bij de betaalde 'community' (tja, dat is niet erg community-minded van U2.com) * Willie en Gaby het 'surprise' concert in Londen hebben meegemaakt - fantastisch voor jullie!!! * Iedereen maakt zich op voor de aankomende ticket-stress
×
×
 • Create New...