Jump to content

anyanka

Subscriber
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

  Never

Community Reputation

0 Neutral

About anyanka

 • Rank
  Achtung Baby
 1. Hallo, ben ik ook weer even. Heb alles gelezen, maar ben de helft weer vergeten... Cor, leuk interview met Anton Corbijn. Juul, gefeliciteerd met je PR! Iedereen: gefeliciteerd met kaartjes en dergelijke. Las een leuk berichtje op nu.nl. Misschien een idee om dat met NU2F te doen..... http://www.nu.nl/algemeen/1937589/jongen-verft-enorme-penis-op-ouderlijk-huis.html
 2. Hallo allemaal! Ik kom even melden dat ik ook de kaartjes binnenheb voor de 20e!!! Idd foeilelijk, maar ach, het gaat om het concert!! Ben er weer vandoor, ga zo kickboksen met een vriendin!
 3. Geweldig nieuws JR! Scheelt weer een hotel boeken en alle kosten die daar bij komen. handig en leuk om vrienden te hebben die in de buurt wonen.
 4. Goedenavond allemaal! Iedereen een beetje blij met de ticketscore tot nu toe? Ik moet zeggen dat de presale echt goed geregeld is. Ze hebben duidelijk geleerd van 4 jaar geleden...Ik denk dan ook dat ene Larry Mullen Jr zich er persoonlijk mee bemoeit heeft, maar dat is maar een wilde gok Las op @u2.com een mooi verhaal, wilde ik even met jullie delen. http://www.atu2.com/news/article.src?ID=5451 Het zou je maar gebeuren zeg!!
 5. Goedemiddag trouwens! Ik lees allemaal goede berichten van blije mensen die kaartjes hebben. Altijd goed om te lezen. Ilona, leuk filmpje had je trouwens over die telefoontjes!! Heb me rotgelachen!!
 6. JR01 wrote: Hahahaha. LOL!! Hij is leuk!! Vooral die gitaar die geen geluid maakt...
 7. Handig hoor, dat namenlijstje! Maarreh, ik ga er vandoor. Duik vandaag lekker vroeg mijn bedje in. Tot gauw!
 8. spanish eyes girl wrote: Willen jullie ajb allemaal stemmen voor de radio 538 school award. Als de school van Gaby en Lotte wint, krijgen ze een superrrr feest van 538! jullie allemaal stemmen, please???? http://www.538schoolaward.nl/sa2009/stemmen.php?schoolplaats=OUD%20BEIJERLAND&schoolnaam=Regionale+Scholenemeenschap+Hoeksche+Waard&schoolid=273&parent=0 Is gebeurt! Ik hoop dat ze winnen!!!
 9. Kijk, als nu eens zo iemand tegen het lijf zou lopen... http://www.nu.nl/opmerkelijk/1933687/bankdirecteur-stal-van-rijken-en-gaf-aan-armen.html
 10. veene1 wrote: anyanka wrote: Goedenavond! Alle Dublin-gangers klaar voor morgen?? Vind het echt jammer dat ik niet meekan, tenzij ik bij iemand in de koffer kan... Ben flink wat kilo's kwijt, dus dat scheelt ;-) En ik wil best wel in de kast slapen en jullie restjes eten en drinken opmaken. Ben niet zo moeilijk hoor... Maarreh ik kijk heel erg uit naar Amsterdam en jullie allemaal weer te zien!
 11. Hoi Patricia! How's life? Hier gaat het lekker. Ben helemaal bijgekomen van de ticketstress van zaterdag... Pffff wat een ellende was dat zeg! Maar goed,ik heb kaartjes en daar gaat het uiteindelijk om!
 12. Goedenavond! Alle Dublin-gangers klaar voor morgen?? Vind het echt jammer dat ik niet meekan, tenzij ik bij iemand in de koffer kan... Ben flink wat kilo's kwijt, dusdat scheelt ;-) En ik wil best wel in de kast slapen en jullie restjes eten en drinken opmaken. Ben niet zo moeilijk hoor... Ilona, las ik ergens dat jij een petje voor mij had??? Dank je wel!!!! (hug)
×
×
 • Create New...