Jump to content

viv26

Member
 • Content Count

  160
 • Joined

 • Last visited

  Never

Community Reputation

0 Neutral

About viv26

 • Rank
  Wanderer
 1. muis wrote: joehooooeeeeeh!!! heeft iemand van hier deze advertentie geplaatst op marktplaats???? Lieve mensen, laat u niets wijsmaken door zwarthandelaren die voor absurde prijzen U2 kaarten aanbieden. 1.De presale kaarten zijn nog helemaal niet geleverd. U moet dus maar afwachten of het wel klopt. 2. Er komt nog een tweede concert en ook voor het eerste zijn nog volop plaatsen in de reguliere verkoop. De zwarthandelaren LIEGEN. Laat u niets wijsmaken! 3. Alle bands, ook U2 voeren strijd tegen deze praktijken. U doet uw favoriete band en haar fans er een groot plezier mee door deze oplichters niet te verrijken ten koste van de trouwe fans. Bedankt! zag nog een goeie, maar weet van die dattie van sander is...geloof ik......... zullen we "gewoon" elke dag een zelfde soort advertentie plaatsten daar??? voor wat tegengas.....:-)))) niet dat het helpt, maar meer als voldoening zeg maar....;-)))) zou ik de bovenstaande advertentie mogen knippen en plakken?? Ha, leuk! Dankjewel! Deze is van mij, maar het lijkt me idd. een goed idee om marktplaats te blijven spammen met dit soort advertenties. Natuurlijk mag jedeze gewoon kopieëren!
 2. Hoop trouwens dat die ring in het echt wat groter is dan op het kaartje staat aangegeven... Word er nu al zenuwachtig van.
 3. Ai. Dat is nog eens pech! Ach, ik denk dat als je met meerdere mensen probeert om kaartjes te kopen in de reguliere verkoop het ook wel moet lukken. (Ik hoop alleen dat livenation NL ervaring heeft met zo'n grote toestroom van mensen in 1 keer. Ik verwacht dat half Nederland en België zaterdag omklokslag 10.00 op de refresh-knop drukt. Hopen dat de site niet onmiddellijk crasht.)
 4. Had ook al helemaal rekening gehopuden met een 2e datum . Ga om 12minuten over 10 inloggen om te proberen zitplaatsen te krijgen. Moet precies het goede tijdstip zijn dacht ik zo.... Trouwens, over MP: Ik plaats steed waarschuwingsadvertenties en ik moet zeggen: bij de vorige tour werden die nog allemaal verwijderd, maar ik zie dat het nuis blijven staan. Er is zelfs nog een bijgekomen! Dus als we dat nou allemaal regelmatig doen? Misschien weerhouden we er dan toch wat mensen van om diekaarten te kopen... Ben trouwens zelf al lid sinds 2004, maar eigenlijk post ik alleen op het forum als er nieuws is (cd of tour), ik denk dat dat voor een heleboel leden geldt.Mijn naam kan trouwens ook op die lijst ;-)
 5. Oe! Wat een goeie acties. Ik zag zelfs zijn telefoonnummer erbij staan. Dat brengt een mens op ideeën . (Helaas ben ik niet zo'n held, dus ik zal braaf een mailtje aanmarktplaats sturen met de vraag of ze die advertenties willen verwijderen...) .
×
×
 • Create New...