Jump to content

Otten

Subscriber
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

  Never

Community Reputation

0 Neutral

About Otten

 • Rank
  Numb
 1. Zo veldkaarten voor Barca zijn binnen! Ging inderdaad supersoepel. Ik was op alles voorbereid na mijn ervaringen bij de vorige tour. Ik kom er trouwens nu pas achter dat het concert op 30 juni is; ik ging uit van 20 juni want dat was de datum welke vlak na de touraankondiging op de sitestond. Haha, lekker suf, ik was te gefocused op de presale date. Zijn er hier veel andere Barcelona-gangers? Succes voor degenen die nog kaarten proberen te regelen.
 2. Zijn er nog members die vandaag tickets voor Barcelona hebben besteld. Ik mag het morgen proberen; ik hoop echt dat ik veldkaarten kan bemachtigen. Zijn er nogspeciale dingen waarop ik moet letten? Ik hoef toch niet lid te worden van de ticketmaster-site? Ik zag dat de site enkel prijzen aangeeft (en geen vakken);zijn de veldkaarten voor Barcelona ook gewoon de kaarten van 55 euro? Sorry voor alle vragen maar ik ben een beetje nerveus en wil er zeker van zijn dat ik op alles voorbereid ben. Thanks.
 3. spanish eyes girl wrote: mijn nieuws van de dag is dat het toch gelukt is om GA's voor Amsterdam te scoren, ondanks het feit dat ik toen ik de betaalknop indrukte van de site werd geflikkerd. check back. pffff ......... webpagina verlopen ........ wat heen en weer geklikt en toen was de bestelpagina er ineens weer Oh dus toch gelijksoortige praktijken als 4 jaar geleden. Hoe kreeg je de bestelpagina weer terug? Met de "back"- en"forward-knoppen'? Thanks.
 4. vanHalen wrote: Super ja, zo'n verschil met de presale van vier jaar geleden (slik, da's lang) Fijn om te horen dat het je goed gaat. Proficiat met het rijbewijs! Leuk! Met mij gaat 't ook prima. Nog 'n stuk fijner als ik die kaarten ook echt vast heb. 't is nu nog digitaal, hè? Goed te horen van de meeste dat het nu een stuk soepeler ging dan 4 jaar geleden. Ik kan mijn stress van die presale nog goed herinneren (constant vast-lopendesite met de angst dat je presale code niet meer werkte) - ik hoop dat mijn presale voor Barca deze keer ook vlekkeloos verloopt.
 5. Gefeliciteerd aan alle fans met kaarten. Genieten!! Ik hoop zelf op Barcelona. Ben benieuwd wanneer daar de presale begint. Wat een spanning!!
 6. Stevie wrote: Hallo Alwin, Helaas heb ik niet het antwoord op je vraag maar wel een vraag voor jouw Ken jij een Maurice uit Rotterdam/Barcelona? Een gokje op basis van je voornaam Hey Stevie, nee ik ken geen Maurice uit Rotterdam/Barcelona. Wel een Maurice uit Bergschenhoek....maar er zijn natuurlijk zoveel mensen dieluisteren naar die naam. Groeten.
 7. Stevie wrote: Hallo Alwin, Helaas heb ik niet het antwoord op je vraag maar wel een vraag voor jouw Ken jij een Maurice uit Rotterdam/Barcelona? Een gokje op basis van je voornaam Hey Stevie, nee ik ken geen Maurice uit Rotterdam/Barcelona. Wel een Maurice uit Bergschenhoek....maar er zijn natuurlijk zoveel mensen dieluisteren naar die naam. Groeten.
 8. Hallo medefans, ik ben Alwin en kijk ook uit naar de nieuwe tour. De spanning neemt al goed toe hier. Vorige tour ben ik naar Dublin en Nice geweest en ditkeer ga ik mijn pijlen denk ik richten op Barcelona. Ik heb geprobeerd om de FAQs en alle berichten hier door te lezen maar de precieze start van de presale isme toch niet helemaal duidelijk. Op de FAQs staat 3 dagen voor de public sale en vanmorgen stond de public sale voor Barca gepland op 25 maart dus dat leekduidelijk. Nu zijn op dezelfde tourpagina echter voor bijna al concerten de public sale data veranderd in "on sale soon". En op de
×
×
 • Create New...