Jump to content

Chelyn

Subscriber
 • Content Count

  136
 • Joined

 • Last visited

  Never

Community Reputation

0 Neutral

About Chelyn

 • Rank
  Wanderer
 1. Klopt Ilona maar als ik nu voor een concert ga bestellen schiet hij weer naar Duits :S Straks nog even goed uitvogelen, een goede voorbereiding is het halve werk toch Op de een of andere manier heb ik er een hard hoofd in maar we gaan gewoon ons best doen. M2 Nope nog niets gehoord, ben gelukkig niet de enige. Hier (beneden) op dit forum zijn er wat mensen die zitten te wachten en op het U2 prikbord ook. Bij deandere landen is het sneller gegaan, maar er hebben enkele mensen al mailtjes gestuurd en in het antwoord staat dat het nog 1 of 2 weken kan duren allemaal.Ook het afschrijven van mijn cc.. wat dus ook nog niet gedaan is. Weet dus nog niets over de backstage, ben benieuwd wanneer we horen hoe en wat.
 2. Pffff FJ wat een ellende zeg! En dat met een presale! Bij alle andere concerten ging het zo makkelijk. Ik ben me langzaam aan het opmaken voor morgenochtend, voorverkoop Gelsenkirchen. Gaat leuk worden, mijn duits is vreselijk dus dat moet morgen op gevoel. Twijfel nu een beetje tussen GA en tribune, we kunnen er ws niet echt vroeg heen dus tribune zou wel makkelijker zijn. Maarja... Nog een nachtje over slapen dan maar, morgen beslissen. Zijn er nog meer die morgen gaan proberen? Ik ben best bereid om, als ik erdoor kom extra kaarten te bestellen als er meer zijn die kaarten willen. Zou ook fijn zijn als dat andersom kan bij mensen dieook gaan proberen... ? O ja goedemorgen allemaal!
 3. Goedenavond mensen.. iemand hier nog presale Gelsenkirchen kaartjes gekocht? Degene die ze misschien mee kon bestellen voor mij ging voor tribune en ik wil het liefst GA dus hij heeft nu maar 2 kaartjes besteld. Ik heb nog het eea te ruil (GA 20-7 of mooie tribune 21-7) maar wil ze evt ook gewoon kopen.
 4. Hawkmoonnl wrote: Chelyn wrote: Ik had ook nog een vraagje, ik weet niet meer hoe het ging zelf met de presale 2 weken terug. Maar is het mogelijk om met een code voor 1 concert evt 2 veld en 2 tribunekaarten in 1 bestelling dus met 1 code te doen? Weet iemand dat? Geloof dat het per concert nogal kan verschillen, maar dat heb ik ook maar 'uit 2e hand'. Heb er eerlijk gezegd ook nooit op gelet. Hmmm dan wachten we maar even af. Zal het iig even doorgeven. En Arie ook bedankt voor je antwoord ! Blijkbaar dus inderdaad per plaats verschillend.
 5. Goedenavond.. heb weer flink wat bij te lezen! Zo even aan beginnen, heb nog wel even de tijd tot 22:15 Ik had ook nog een vraagje, ik weet niet meer hoe het ging zelf met de presale 2 weken terug. Maar is het mogelijk om met een code voor 1 concert evt 2 veld en2 tribunekaarten in 1 bestelling dus met 1 code te doen? Weet iemand dat? Heb iemand met nog een code die evt Gelsenkirchenkaarten voor ons wil bestellen maar hij wil zelf tribunekaarten en wij veld vandaar.
 6. Goedemorgen weer, ben weer helemaal bijgelezen. Was wel een werkje, jullie zijn weer lekker bezig geweest. Vanavond u2 tv avond dus.. leuk! Via U2fansunited had ik gisteren een ticketmatch voor het losse tribunekaartje dat we over hebben. Hoogstwaarschijnlijk komen ze het kaartje donderdag ophalen. Gisteravond zou er ook al iemand voor komen maar die belde af, die vond het bij nader inzien toch te duur. (kostprijs = vraagprijs= 88 euro).
 7. U2 4ever wrote: Goedemiddag allemaal, Heb een vraagje aan de mensen die kaarten voor A`dam bemachtigd hebben in de Red Zone, nadat je bieding geaccepteerd was kwam er toen nog extra kosten bij??? Wil mischien gaan bieden op de Red-Zone in Dublin vandaar deze vraag. Have a nice Weekend. Ik heb ergens in de voorwaarden gelezen dat er nog zo een 40 euro bij kwam.. Stond overigens niet in de mail die ik heb gehad waar in stond dat we gewonnen hebben dus hoe dat nou precies zit is me niet geheel duidelijk.
 8. ingelke wrote: Chelyn wrote: Goedemorgen weer, net even bijgelezen met een bakkie koffie. Dieder net even gekeken op U2 start, zag het mailtje in mijn mailbox. Dat gaat nog lastig kiezen worden, er zitten hele leuke shirts tussen! Zijn hier trouwens nog mensen die nog voor de PreSale Gelsenkirchen gaan? Wij gaan ons geluk beproeven vrijdag, ben benieuwd hoe dat gaat lopen. codes helaas al allebei gebruikt dus moeten poging gaan wagen in de normale verkoop of anders ruilen proberen want hebben 2 kaartjes van amsterdam over. Wij hebben ook geen code meer dus moeten we het vrijdag gaan proberen, ben erg benieuwd of dat gaat lukken. Hoop ook op ruilen maar heb enkel Amsterdam 1 om te ruilen en dat hebben de meeste natuurlijk zelf al. @Johan... hmmm dat ruilen van de Gelsenkirchen kaartjes gaat zeker niet lukken voor Amsterdam 1 veldkaartjes? (of evt tribune voor dag 2)
 9. Goedemorgen weer, net even bijgelezen met een bakkie koffie. Dieder net even gekeken op U2 start, zag het mailtje in mijn mailbox. Dat gaat nog lastig kiezen worden, er zitten hele leuke shirts tussen! Zijn hier trouwens nog mensen die nog voor de PreSale Gelsenkirchen gaan? Wij gaan ons geluk beproeven vrijdag, ben benieuwd hoe dat gaat lopen.
 10. spanish eyes girl wrote: hé gatver, yikes %^^%&**&*&(*!! Vertel Bas net over die Red zone tickets. Zegtie waarom heb jij daar niet op geboden. Hij had daar heel graag bij willen zijn. Wellicht een overbodige vraag: Wie heeft er 2 Red Zone tickets over?? Oeiii dat is balen
 11. Oke Johan je staat erbij Muis = Ilona Veene1 = Patricia Onefly = Sander Yra66= Yvonne Hobbes = Miriam Kootje = Ko Ingelke = Edith basjanssen = Bart Chelyn= Bianca JR = JR Gloria002 = Tina Spanish Eyes Girl = Willy Madsm = Maarten Youri Nauta = Youri cockatoo (& t@rR€L) = deNis T0M01 = (TOM)™ = Tom Rickmanders = Rick Jacqueline = Angelique maar noem me maar gewoon Jacqueline JessLS=Jess vanHalen = Simone Liseth = Liseth Anyanka = Maartje Stevie = Stefan Miringeltje = Miriam (2) LOL (M2) adanja = Anja (en Ad is mijn man) circuitbandit = paul PieterVR = Pieter Dieder = Dieder ML13 = Marjoleine edgeplaytheblues tijopi = Mattie U2 4ever = Arie Natasja = Natasja Saskia67=Saskia edgeplaytheblues = Michel Cybermier= Johan
×
×
 • Create New...