Jump to content

yeoldeinn

Member
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

  Never

Community Reputation

0 Neutral

About yeoldeinn

 • Rank
  Babyface
 1. heb even de vluchtprijzen naar Milan bekeken, is me dat even schrikken. Ik denk dat ik beter boek via Ryanair maar die vliegen op Milan Bergamo.
 2. muis wrote: 25 euro de man/vrouw per nacht is niet duur (ardmore hotel), dachten we zo yeoldeinn... zonder ontbijt, maar in een hostel heb je dat waarschijnlijk ook niet?! 25euro is zeker niet te duur.In een hostel krijg je er wel een ontbijt bij: slappe koffie en iets wat op een muffin lijkt.
 3. muis wrote: ja, zoiets is het wel mir.... kijk vol verwachting uit naar het CC afschrift voor dublin....:-)))) beoordeling van ardmore hotel: De kamers in dit hotel zijn erg comfortabel en luxe. De prijs/kwaliteit verhouding is daarom ook uitstekend. Het centrum van Dublin is goed bereikbaar, iedere 5 minuten gaat een bus (halte direct voor de deur) en binnen 15 minuten ben je in het hart van het centrum van Dublin! Het ontbijt is erg prijzig, maar op 5 minuten loopafstand zit een zeer grote supermarkt die zelfs 24 uur per dag open is (ook op zondag).
 4. Miringeltje wrote: OK, vraagje voor degene die in de normale verkoop met creditcard betaald hebben : hoe lang duurt het ongeveer voordat het geld afgetrokken wordt? Ik heb mijn A'dam 2 tickets met Ideal gekocht, wat ik gelijk terug kon zien op mijn bankrekening. Dublin heb ik met creditcard betaald, maar is nog niets van terug te zien op mijn online overzicht. dat hangt af van de afsluitperiode van uw creditcard. Goeiemorgen trouwens!
 5. Kootje wrote: yeoldeinn wrote: na hoeveel berichten ben je baby-face af? 50 pffff...niet voor vandaag dus
 6. Kits dus... Ik denk wel dat ze tics heeft kunnen bemachtigen. Ben hier al een paar dagen niet geweest.
 7. Feestjes? Daar ben ik altijd voor te vinden. Ik moet nu gaan werken. Wie gaat er op 7 juli nog naar milaan? Heb 2 tics gekocht en ga m'n vrouw hopelijk een leuk verjaardagsgeschenk geven! See ya!
 8. spanish eyes girl wrote: yeoldeinn wrote: spanish eyes girl wrote: yeoldeinn wrote: Hoe kan ik je die code bezorgen...vrouw Tis dus een bootscode, hopelijk ben je er wat mee ohw joepieeeeeeeeeeee, ben je er zo dankbaar voor. je kan hem naar mij mailen: basenwilly@hotmail.com of via pm sturen. wat voor jou het makkelijkst is. hoe kan ik je bedanken?? dikke kus!!!! xxxxx Normaal moet je hem
 9. spanish eyes girl wrote: Iedereen heeft wat hij/zij wilde hebben. WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! SUPER GEFELICITEERD ALLEMAAL!! ontvangen?
 10. spanish eyes girl wrote: yeoldeinn wrote: Hoe kan ik je die code bezorgen...vrouw
 11. Hoe kan ik je die code bezorgen...vrouw Tis dus een bootscode, hopelijk ben je er wat mee
 12. spanish eyes girl wrote: yeoldeinn wrote: Zou hij die verkopen aan jess? Tja, dan geef ik die code natuurlijk!! Het is wel een code die ik heb ontvangen toen de tour werd bekend gemaakt, dus dat is voor donderdag zeker? Dat ligt eraan wanneer je lid bent geworden. horizon members nu presale breathe morgen boots donderdag en wie bedoel je met hij?? Ik ben dus een simpele "boots" , sorry Spanish-eyes-girl=willy?
 13. Zou hij die verkopen aan jess? Tja, dan geef ik die code natuurlijk!! Het is wel een code die ik heb ontvangen toen de tour werd bekend gemaakt, dus dat is voor donderdag zeker?
×
×
 • Create New...