Jump to content

Miringeltje

Subscriber
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Miringeltje

 1. Yes, winners have been notified already. Someone that I know, won. And another person posted a tweet that they won. A GA ticket cost $1000. But sold out. Sorry you didn't win. I know how you feel. I want to go to! But I guess, it just isn't in the cards for me.
 2. I would love to know who won the contest. Is it posted anywhere? There was an address on the official rules page where you could request a list of the winners be snail mailed to you. I don't think it is going to be posted online.
 3. There sure will be real fans at the show! Really wish I was going. If only I had won the draw. So close (Palo Alto), yet so far away.
 4. The Killers will be covering Ultraviolet
 5. Hallo allemaal en gelijk tot ziens als ik het zo lees. Kan alleen in dit gedeelte posten, dus dat wordt Dutch Treat lezen vanaf nu dan.
 6. Goedemorgen Bianca, Miriam, Ko en Ilona! Tsjonge, jonge, wat een lijst met kaarten, zeg! Zag dat er ook annuleringen bij zaten. Hopelijk komen er daar nog wat meer van, zodat je maar een paar kaartjes ipv heel veel over houdt, FJ. Bianca, herinner ik het me goed dat jij met de veiling kaartjes voor de Red Zone gewonnen had. Was wel benieuwd of je inmiddels gehoord hebt of je een backstage tour krijgt.
 7. Welterusten voor iedereen die zijn/haar bed op gaat zoeken. Ben er ook vandoor. Snel nog even wat laatste werk-voorbereidingen doen.
 8. muis wrote: naar alle 5 de steden mir??? super voor je!!:-) Zou 'k wel willen, maar nee. Bedoelde dat u2 het tourschema omgegooid heeft, zodat het perfect in mijn plaatje past. LOL
 9. spanish eyes girl wrote: Miringeltje wrote: spanish eyes girl wrote: Maar Mir2, het kost toch ook een klein fortuin om U2 in Nederland te zien. Dan kan een lidmaatschap er toch ook nog wel vanaf?? hihi. Hoop eigenlijk dat het me minder kost. Eindelijk misschien genoeg vliegpunten bij elkaar. En heb van 12 t/m 15 juli een cursus voor mijn werk in NL. En dat u2 ook net rond die tijd in NL speelt. Komt allemaal heel goed uit. Goed geregeld hoor!
 10. spanish eyes girl wrote: Maar Mir2, het kost toch ook een klein fortuin om U2 in Nederland te zien. Dan kan een lidmaatschap er toch ook nog wel vanaf?? hihi. Hoop eigenlijk dat het me minder kost. Eindelijk misschien genoeg vliegpunten bij elkaar. En heb van 12 t/m 15 juli een cursus voor mijn werk in NL. En dat u2 ook net rond die tijd in NL speelt. Komt allemaal heel goed uit.
 11. muis wrote: hoe moet dat dan als we straks weer in "clubs" zitten????? Kan daar wel binnenkomen, maar alleen lezen en niet posten. Als je begrijpt wat ik bedoel.
 12. muis wrote: MIR......ga je schamen............ Hehehe, mijn portomonnee denkt er anders over.
 13. adanja wrote: Weet iemand hier hoeveel de service- en verzendkosten voor de Dublin kaarten zijn? Misschien dat ik kaarten met iemand kan ruilen, maar degene vraagt extra kosten. E-tickets - 132.30 euro Echte kaarten - 135.30 euro Da's inclusief service en verzendkosten.
 14. nicolleke wrote: Oja, en ik heb een GA kaart over voor Adam 1 , Leon kan niet mee vandaar. Iemand hier interesse ? tegen kostprijs uiteraard. Echt? Ik heb wel interesse!
 15. hobbes wrote: Miringeltje wrote: Bedankt voor de ruil-websites, Miriam. Zal er eens een kijkje nemen. Maar ik dacht dat u2fansunited niet aan ruilen deed? Ik weet dat er hier een sub-forum is om kaartjes te verkopen en ruilen. Maar ik ben (durf het bijna niet te zeggen) geen betalend lid, dus kan daar niet posten. Ben ook geen betalend lid en kon er wel mijn kaartje op kwijt, dacht dat je er ook kon ruilen, kijken kan geen kwaad Wel niet betalend lid moet je dan worden;) Oeps, sorry voor de verwarring. Bedoelde met hi
 16. JessLS wrote: Hey Miriam, Heb je een PM gestuurd, wil wel ruilen met je:-) Moet je maar even lezen...:-)) Thanks! Miriam (Hobbes), heb mail teruggestuurd, blij dat je weer bent opgeknapt! :-) Inderdaad veel gewerkt en druk gehad. Ga nu ook weer aan de slag! Doeidoei Hoi Jess, Geen PM ontvangen. Denk dat er wat verkeerd gegaan is. Heb er 1 naar je teruggestuurd met mijn emailadres. Zet het hier ook nog even neer voor de zekerheid :miringeltje@sbcglobal.net
 17. Bedankt voor de ruil-websites, Miriam. Zal er eens een kijkje nemen. Maar ik dacht dat u2fansunited niet aan ruilen deed? Ik weet dat er hier een sub-forum is om kaartjes te verkopen en ruilen. Maar ik ben (durf het bijna niet te zeggen) geen betalend lid, dus kan daar niet posten.
 18. Willy, dit is misschien ook wel interessant : http://www.telegraaf.nl/reiskrant/3384207/__ANWB_heeft_beste_vergelijkingssite__.html
 19. Nog even een paar dingen van gisteren terug halen : Willy, voor vliegtickets gebruik ik zelf altijd www.kayak.com Daar kun je flexible data opgeven en zien welke dag het het goedkoopst vliegen is. Maar ik weet niet of die website ook de meest voordelige is vanuit NL. Hans, ik hoop dat het gaat lukken de Boots pre-sale voor Giants Stadium later vandaag! Newark is het dichtstbijzijnde vliegveld. Paul, watvoor site is dat u2tix.info? Dat adres werkt bij mij namelijk niet. Ik heb misschien een paar Amsterdam 2 en Dublin 1 kaarten over, die ik wel zou willen ruilen (voor Amsterda
 20. Net ook weer even online op mijn creditcard-overzicht gekeken en ticketmaster.ie is langs geweest om geld te halen! Blij dat dat goed gegaan is. :-)
 21. Goedemorgen!!! Hebben jullie het al gezien : 3e Dublin concert (27 juli) staat op de tour pagina! Algemene verkoop begint op woensdag 1 april? Of moet het (gezien die verkoopdatum) met een korreltje zout genomen worden?
 22. OK, vraagje voor degene die in de normale verkoop met creditcard betaald hebben : hoe lang duurt het ongeveer voordat het geld afgetrokken wordt? Ik heb mijn A'dam 2 tickets met Ideal gekocht, wat ik gelijk terug kon zien op mijn bankrekening. Dublin heb ik met creditcard betaald, maar is nog niets van terug te zien op mijn online overzicht.
 23. Goedemorgen Bianca! Fijn dat het hoogstwaarschijnlijk gelukt is om je losse tribunekaart te verkopen.
 24. NOVA : 22:15 - 22:45 op Nederland 2 Rode Loper : 18.10 - 18.35 op Belgie 1
×
×
 • Create New...