Jump to content

tijopi

Subscriber
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tijopi

 • Rank
  Wanderer

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  NL
 1. Amazing memorable show Bruss 1!!!
 2. Zo hehe, ik loop vast achter met deze mededeling, maar wij gaan vanavond aan de Irish coffeeeeeeeee MET gebak!!! Gisteren nog ff bijkomen hoor. Geweldig!!! Heeft iedereen hier de kaartjes gescoord die je wilde????
 3. Yeah, ook bij ons is het gelukt Dublin here we come!!!! Alle anderen ook van harte gefeliciteerd met de kaarten!!! hehe!!!!!
 4. edgeplaytheblues wrote: Chelyn wrote: Miringeltje wrote: Hihihi, nu staat Yvonne er 2 keer op. hahaha oeps! Dat heb je als je lijstjes zit te bekijken als je ogen nog niet helemaal open zijn! Zo dan! Muis = Ilona Veene1 = Patricia Onefly = Sander Yra66= Yvonne Hobbes = Miriam Kootje = Ko Ingelke = Edith basjanssen = Bart Chelyn= Bianca JR = JR Gloria002 = Tina
 5. bajanssen wrote: mooie tijd voor een maagpatient: geen oog dicht gedaan, zenuwen gieren door mijn lijf en mijn maag krampt alsof hij aan het breakdancen is...... nog een uur.........heel lang uur...........en dan maar hopen dat alles blijft werken....... heb zo'n hekel aan dit soort dagen: zo vroeg en nu al weten dat je dag 2 kanten op kan => vreugde of verdriet. Vergeet het hart niet.....Ik ben zo blij dat ik niet de enige ben.
 6. U2 4ever wrote: tijopi wrote: Mijn manlief is net naar zijn werk vertrokken om daar achter de pc te gaan, mijn vader heeft al 25 keer gebeld vanmorgen, ook hij zit er klaar voor, mijn vriendin heeft instructies en gaat er ook voor, voorts gaan mijn twee kids via de telefoon. De koffie staat te pruttelen, benderklaarvoorbenderklaarvoorbenderklaarvoor. En ik zit ook klaar voor je,was je ff vergeten.......... Bedankt hoor, was niet tot mijn verdwaast U2 brein doorgedrongen dat je dat zou doen!!
 7. Mijn manlief is net naar zijn werk vertrokken om daar achter de pc te gaan, mijn vader heeft al 25 keer gebeld vanmorgen, ook hij zit er klaar voor, mijnvriendin heeft instructies en gaat er ook voor, voorts gaan mijn twee kids via de telefoon. De koffie staat te pruttelen, benderklaarvoorbenderklaarvoorbenderklaarvoor.
 8. Een heule goeiesmorges en veeeeeel succes straks. Mocht het allemaal lukken en ik heb kaarten over, kan ik ze hier aanbieden of is er een apart Topic voor?
 9. Ik snap nu wat jullie bedoelen met al die vragen iedere keer!!
 10. PieterVR wrote: deel 4 alweer zeg! wat zullen die andere nationaliteiten hier op U2.com wel niet denken van ons??? Ik wou dat wij dat hadden, denken ze!!
×
×
 • Create New...