Jump to content

rickmanders

Subscriber
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About rickmanders

 • Rank
  Numb

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Twitter
  @rima19980
 1. Zo, ben ook weer even aanwezig. Gaat echt hard met die pagina's hier, niet normaal meer. Iedereen van harte met de tickets! Vooral met de RED Zone!!! Was weer een werk om bij te lezen. Ondertussen ook nog wat gitaar aan het spelen. Zag dat een paar leden een bandje op wilden richten ;-). Ik speel niet alleenluchtgitaar, haha.
 2. Iedereen gefeliciteerd met de kaarten die vandaag weer zijn gekocht!! Als ik dat zo hoor begin ik wel te balen dat ik niet naar Dublin kan. Volgende keer ga ikdaar zeker voor.
 3. Muis = Ilona Veene1 = Patricia Onefly = Sander Yra66= Yvonne Hobbes = Miriam Kootje = Ko Ingelke = Edith basjanssen = Bart Chelyn= Bianca JR = JR Gloria002 = Tina Spanish Eyes Girl = Willy Madsm = Maarten Youri Nauta = Youri (kon ook bijna niet anders...) cockatoo (& t@rR€L) = deNis T0M01 = (TOM)™ = Tom Rickmanders = Rick (ook al zo origineel ;-) Ik heb vandaag ook de presale kaartjes ontvangen!! Nu die voor het 2e concert nog. Voor wat betreft het voorprogramma. Snow Patrol stond er ook in 2005 in de ArenA. Heb er toen erg van genoten, dus mag van mij wel weer.
 4. Kaarten 2e concert zitplaatsen zijn binnen!!! We zitten in vak 430 rij 27, plaats 319 en 320!!
 5. Zo, dat bijlezen wordt steeds lastiger, haha. De koorts is nu helemaal losgeslagen. Had gisteren een reactie op marktplaats gezet om geen kaartjes te kopen.Helaas is deze verwijderd omdat deze in strijd zou zijn met de regels van MP. Snappen jullie dat nou? Heb wel voor de verwijdering een reactie gekregen van iemand. Hij gaf aan het een goede aktie te vinden. Weet niet of dit iemand van het forum van hier ws. Zoniet, dan zijn er blijkbaar nog meer mensen met een normaal verstand. Die kaartjes van die RED-veilig ga ik niet doen. Dat trekt m'n CC en bankrekening helaas niet als ik nog a
 6. Heb net ook maar even een advertentie gezet op MP om geen kaartjes te kopen via MP.
 7. mirror his love wrote: veene1 wrote: Chelyn wrote: jeannette67 wrote: Kootje wrote: natasja wrote: shizugatake wrote: Juul wrote: cybermier wrote: spanish eyes
 8. Zo, weer eens bijgelezen. Zie dat er al aardig wat van jullie kaartjes hebben gekocht. Morgen is voor mij de dag. Ga er vanuit dat er ook nog wel GA plaatsenzullen zijn. Heb er maar 1 nodig. Degenen waar ik normaal mee ga haken helaas af. Hoop jullie wel daar te zien. Moet wel lukken met die petjes lijkt me zo.Smakelijk eten voor degenen die nog moeten eten en al aan het eten zijn.
 9. Goedenavond iedereen. Ik zie dat de stress al aardig begint te komen. Ik heb zelf de mail nog niet ontvangen, maar heb m'n code al wel gezien. Die begint met U2B. Valt me tegen dat die kaarten voor 150,- zitplaatsen zijn. Had in eerste instantie zoiets van, voor deze keer kan het wel als ik dan vooraan sta. Maar voor150,- ga ik dus echt niet zitten. Heb al besloten om voor de staanplaatsen te gaan. Als ze nog een 2e keer komen ga ik voor die keer voor de goedkoperezitplaatsen. Die presale zal wel goedkomen denk ik zo.
 10. Hawkmoonnl wrote: natasja wrote: rickmanders wrote: Hebben jullie het gezien op de homepage? Maandag om 08.00 uur Dublin time (09.00 uur NL-tijd) worden de data bekend gemaakt voor de U2360-tour!!! Ik zorg dat ik achter de pc zit. Laat de pre-sale code maar komen!! Mooi....dan zit ik sowieso bij de pc. Ik kan niet wachten !!!! Je durft tegenwoordig niet bij de pc vandaan te gaan hé
 11. Staat in de News-sectie dat ie zo gaat heten. Podium dus in het midden lijkt me?
 12. Hebben jullie het gezien op de homepage? Maandag om 08.00 uur Dublin time (09.00 uur NL-tijd) worden de data bekend gemaakt voor de U2360-tour!!! Ik zorg dat ik achter de pc zit. Laat de pre-sale code maar komen!!
×
×
 • Create New...