Jump to content

Madsm

Subscriber
 • Posts

  135
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Madsm

 1. Hello hello! Mijn werkweek zit er weer op. Zijn er binnen de groep nog 2 zitplaatsen voor Amsterdam te vinden? Ik zou ze graag overnemen of ruilen voor 2 dublin2 kaarten (als ik die geleverd krijg).
 2. muis wrote: nou, gelukkig maar dat ze het zo goed "verwerken"..... weet nog wel dat telekids voor het laatst te zien was op tv......wat een tranen......ook bij mij btw... En nu gaat Life & Cooking ook nog stoppen. Wat een drama's
 3. Tot dusver vroeg ik mij af waar jullie het over hadden, tekst opmaken, linkje plakken, etc... Met JR's handleiding concludeerde ik: in Safari mis ik wat. Nu het forum en deze post eens in Fire Fox bekeken en jaaaaaa. ik zie smilies en tekstopmaak
 4. Goedenavond en weltrusten. Begint hier net weer te regenen en te onweren. Donders en bliksems.
 5. Goedemorgen! Met ernstige spierpijn in de hamstrings, gaan we met volle moed weer een nieuwe werkweek in. Succes allemaal!
 6. Ben terug van trainingsweekend. Als trainer weliswaar, maar toch gesloopt. En gisteravond dus even heen en weer vanuit het Brabantse Hoeven om in Amstelveen naar Di-Rect doet Tommy te gaan. Ga zo heeeeeeeeel vroeg naar bed.
 7. Hawkmoonnl wrote: 499 Juul Lommen 63 Venlo 1:45:27 Juul gefeliciteerd! Toptijd. Heb ik weer iets om voor te trainen.
 8. Hawkmoonnl wrote: veene1 wrote: btw, ik heb net deze besteld met mn kortingsbon. past mooi bij de bison litho (the best of 1990-2000) die een paar meter op moet schuiven dan . boudewijn vind deze erg mooi en als hij zo iets zegt dan ga ik er niet te lang over nadenken Is idd mooi, die kleur maakt 'm!! Had Maarten deze ook niet besteld een tijdje terug? Yep! Nog niet geleverd overigens.
 9. Over coverbands gesproken: ik ben gisteren naar "Di-Rect doet Tommy" geweest. De jongens speelden echt heel strak. Ik ben uit mijn dak gegaan. Als je ze zo bezig ziet is het wel jammer dat Tim uit de band gaat. Maakt het ook wel weer een beetje speciaal om ze nu nog te zien, toch een soort van afscheidstournee. Nog 8 keer te zien. Aanrader.
 10. Juul, Heel veel succes vandaag bij de Venloop. Ik weet zeker dat je het er veel beter vanaf gaat brengen dan ik vorige week. Zet hem op.
 11. Vanochtend geslaagd voor het kopen van kaartjes voor Cardiff. Inmiddels ook een hotel geboekt. Valt niet mee, veel B&B's aangeschreven maar die zaten al vol. Lijkt wel of er iets in de stad te doen is die dag.
 12. hobbes wrote: Hello hello! Ow au au au ... keelpijn, alles pijn (spierpijn) en 38.6 ... Weet niet meer wie beginnende keelpijn had op blz1 maar ik vrees dat het morgen klaar voor je is ... zo dat is ff een gezellig begin van de dag! Ben thee aant maken dus dacht ff bijlezen, straks laptop maar mee naar bed denk ik. Nog steeds geen Polen2 ... Als ik moet meehelpen voor Dublin straks moeten jullie ff sms-en ofzo. Zal kijken of ik msn op mijn laptop kan zetten, maar anders kom ik nog wel ff meeklikken Ok bed weer in ... later!!! fijne dag ) Klinkt als .... griep! Beterschap en succes met kaartjes.
×
×
 • Create New...