Jump to content

walkon

Subscriber
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

  Never

Community Reputation

0 Neutral

About walkon

 • Rank
  Numb
 1. Ik meende net ergens een draadje gelezen te hebben dat de veldkaarten in Milaan al op zijn/niet meer in presale zitten
 2. Goedemorgen, de spanning loopt al weer lekker op hier . Iedereen die vandaag aan debeurt is voor presale...véél succes! Gaat vast goedkomen. Ik ben mijn extra kaartjes al los....nee, niet op MP of Ebay maar 2 collega's tegen face value. Zij waren superblij. Scheelt ze weer in de rij liggen vanvrijdag op zaterdag.
 3. Hawkmoonnl wrote: Oeps, beetje groot hé..... Ik waan me al bijna in het stadion op het veld
 4. Goedemiddag, gaat weer lekker snel en soms verhit hier op het forum...niets veranderd in al die jaren :-)
 5. Ik hoop dat er hier nu een hoop spanning wegvalt voor diegenen die nog moeten voor andere venues. Succes allemaal en dat jullie de kaartjes mogen krijgen die jullie willen!!! Cheers
 6. Ging echt soepel en SNEL. Heel veeeeeeel beter dan voor Vertigo toen
 7. Goedemorgen, hier Tom (ik zal me even 'hernieuwd' voorstellen ) Ja ik heb hem ook. Countdown tot 10.00 uur. Ik ga voor Amsterdam. Ook ik moet werken maar ik heb al een afspraak met mijn baas dat ik om 10 uur rustig achtereen pc kan gaan zitten. Iedereen succes met het bemachtigen van de gewenste tickets !!!
 8. ga nog wat doen voor mijn baas...maar wel met schuin oog op mijn mailbox
 9. Juul wrote: walkon wrote: Juul wrote: Heej die Tom, alles goed? Heej Juul, ja hoor! Deze announcement en presale komt net op tijd voordat ik 2 weken naar het buitenland ga. Maar dit keer geen Dublin (spaarpotje is leeg hahaha)....ik denk A'dam of Gelsenkirchen. En met jou?? Hier prima Tom. Dublin was toen wel een super periode. Eg wel !!!!!
 10. dsmet wrote: walkon wrote: hobbes wrote: hoe kom je er nu achter waar welke kaarten voor zijn ... iemand toevallig op die site van livenation ooit een e-mail adres ofzo gezien? Dalijk koop je kaarten voor 150 euro en is dat nog niet eens de pit ofzo ... Dat zie je straks vanzelf op de presale-site of bij livenation: staat kaartje per rang en daarbij de prijs, dus je bepaalt zelf wat je uitgeeft. De beste plaatsen zullen vermoedelijk de duurste zijn. Hoe hoger in de nok, hoe goedkoper. Gemiddelde GA prijs is 55 e
 11. Juul wrote: Heej die Tom, alles goed? Heej Juul, ja hoor! Deze announcement en presale komt net op tijd voordat ik 2 weken naar het buitenland ga. Maar dit keer geen Dublin (spaarpotje is leeghahaha)....ik denk A'dam of Gelsenkirchen. En met jou??
 12. hobbes wrote: hoe kom je er nu achter waar welke kaarten voor zijn ... iemand toevallig op die site van livenation ooit een e-mail adres ofzo gezien? Dalijk koop je kaarten voor 150 euro en is dat nog niet eens de pit ofzo ... Dat zie je straks vanzelf op de presale-site of bij livenation: staat kaartje per rang en daarbij de prijs, dus je bepaalt zelf wat je uitgeeft.
 13. spanish eyes girl wrote: ik snap geen bal van de verschillende soorten groepen. tom, jij bent toch ook een tijdje geen lid geweest? Ja wel hoor, ik ben lang niet meer op Zootopia geweest maar als sinds 2004 lid (voor Vertigo) en daarom denk ik dus in de Horizon groep, als ik de mail beetjebegrijp degenen die als eerste mogen bestellen.
×
×
 • Create New...