Jump to content

U2-4ever

Subscriber
 • Content Count

  82
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About U2-4ever

 • Rank
  Achtung Baby
 1. Got the Paris ticket!
 2. YES, PLEASE ACROBAT ON EVERY CONCERT!!!
 3. Chelyn wrote: Goedenavond.. heb weer flink wat bij te lezen! Zo even aan beginnen, heb nog wel even de tijd tot 22:15 Ik had ook nog een vraagje, ik weet niet meer hoe het ging zelf met de presale 2 weken terug. Maar is het mogelijk om met een code voor 1 concert evt 2 veld en 2 tribunekaarten in 1 bestelling dus met 1 code te doen? Weet iemand dat? Heb iemand met nog een code die evt Gelsenkirchenkaarten voor ons wil bestellen maar hij wil zelf tribunekaarten en wij veld vandaar. Voor A`dam was dat idd mogelijk op 1 code veld en tribunekaarten boeken, maar voor
 4. Wie niet van U2 houdt doet gewoon niet genoeg z`n best!!! Dat zijn pas uitspraken.
 5. Zo de laatste kaarten van A`dam zijn binnen nu alleen nog wachten op die van Dublin.
 6. CNF01 wrote: Allemaal pleite? Ik ben vandaag vrij (afgelopen weekend gewerkt) en het zonnetje piept voorzichtig tussen de wolken.. Toch naar buiten vandaag? Ik ben h-e-l-m-a-a-a-l verslaafd aan Moment Of Surrender. Krijg er geen genoeg van. In de auto, in de pauzes op het werk, in bad, again, again and again. Tina zei het al: Edge speelt geen noot te veel maar slaat de spijkerweer precies op z'n kop.. Vitamine Edge. :-) I've been in every black hole At the alter of a Dark star My body s now begging Though it's begging to get back Begging to get back
 7. muis wrote: natasja wrote: muis wrote: taxikosten van hotel naar croke: rond de 12 euro.... weten we dat ook!:-) Das geen geld maar ja....een taxi te pakken krijgen na een U2 concert zal al niet meevallen denk ik en ze zullen dan ook vast andere prijzen rekenen (of gebeurt dat alleen in Barcelona ?). Lekker lopen met z'n alle joh Oh ja......goeiemorgen !!!! tuurlijk natasja, zo heel ver is het niet!! telefoonnrs taxi's dublin heb toch maar ff printje gema
 8. muis wrote: natasja wrote: muis wrote: taxikosten van hotel naar croke: rond de 12 euro.... weten we dat ook!:-) Das geen geld maar ja....een taxi te pakken krijgen na een U2 concert zal al niet meevallen denk ik en ze zullen dan ook vast andere prijzen rekenen (of gebeurt dat alleen in Barcelona ?). Lekker lopen met z'n alle joh Oh ja......goeiemorgen !!!! tuurlijk natasja, zo heel ver is het niet!! telefoonnrs taxi's dublin heb toch maar ff printje gema
 9. muis wrote: in the pocket arie!!!:-))) net ook de bel.....vriendin aan de deur, waar ik vorige week op verjaardag was....... daar was ook een buurman, die zei dat ie nog een audio van U2 had uit 1978 (BBC LIVE) ff luisteren... Uit 1978, toen hadden ze nog geen cd`s laat staan MP3, dus ben benieuwd in welke vorm je het hebt gekregen. Of was het al op een cdtje gebrand? En ook benieuwd wat er op staat?
 10. Maandagochtend 10 uur, nog een beetje duf na een heel weekend gewerkt te hebben, bezig met een bakkie Senseo aan het maken. Plotseling de deurbel, ik doe open,bent U Mr. A.Valk? Jazeker! Pakje uit Parijs. M`n U2 Kaarten uit Parijs, wat een mooie start van deze maandag, was het maar 11 juli!!!
 11. Goedemiddag allemaal, Heb een vraagje aan de mensen die kaarten voor A`dam bemachtigd hebben in de Red Zone, nadat je bieding geaccepteerd was kwam er toen nog extra kosten bij??? Wil mischien gaan bieden op de Red-Zone in Dublin vandaar deze vraag. Have a nice Weekend.
 12. Goedeavond medefans, Zijn er nog mensen die naar Barcalona gaan, zit te twijfelen om te gaan, had gehoopt op Brussel maar daar komt geen nieuws van?
 13. Zo dan, krijg net m`n eerste deel kaarten(gewone verkoop) van A`dam binnen en deel twee staat nu klaar voor verzenden. En nog nieuws over Brussel???
 14. Heeft iemand nog kaarten besteld in de Pre-Sale van Parijs? Ik dus wel en er werdt bevestigd dat alles goed was en een ordernummer erbij(gelijk geprint) maar nooit een bevestigingmail, heeft iemand dat ook? Heb wel een telefoonnummer maar mijn Frans is net zo goed als m`n Chinees, niet dus.
×
×
 • Create New...