Jump to content

Lennard

Subscriber
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lennard

  1. So is it possible to order two tickets for Dublin and two ticket for Amsterdam with using the same pre-sale code?
  2. Ik ben er ook bij. Een vriend van mij is ook lid geworden en heeft voor mij ook een kaart besteld! Mijn eigen code wordt verzilverd voor Dublin. Week 30 van 2009 zal er 1 zijn om niet zo snel te vergeten. De eerste show zal wel snel uitverkocht zijn zaterdag. Ik heb het gevoel dat al 75% van de kaarten de deur uit zijn aan presale en sponsors. De show van 21 juli sla ik maar over, dus van de al oud bekende zaterdag-ticketstress heb ik geen last meer.....hoewel drie keer naar U2 in 1 week ook welaantrekkelijk klinkt!!
  3. Goeiemorgen De kop is eraf, voor wat betreft de verkoop. Gelukkig dat het zonder problemen ging. Dit geeft mijzelf ook een beetje rust. Iedereen die vandaag aan de beurt is, veel succes en ik hoop dat het tot de laatste groep vlekkeloos verloopt zonder uitverkochte keuzes. Ik heb besloten mijn code voor Dublin te verzilveren (bedankt voor de tips hier), dus zal voor Amsterdam iets anders creatiefs moeten verzinnen. Groet Lennard
  4. Goedemorgen mede fans, Mijn naam is Lennard en ik denk dat ik minstens net zo gespannen was/ben als de gemiddelde hier. Ik zit enorm te dubben: Ik heb een slecht gevoel bij de voorverkoop op live nation (internetverkoop is hetzelfde als een loterij), maar ik wil wel zeker zijn van de kaarten (liefstveld). Ook wil ik graag naar Dublin. Ik kan een presale code maar 1 keer uitgeven. Vandaag moet ik beslissen of ik deze voor Amsterdam ga gebruiken, of dat ikdeze volgende week voor Dublin ga verzilveren. Is de kans groot dat ik volgende week met mijn presalecode niet het gewenste concert kan bezoeken. Wellichthebben jullie hier ervaringen mee. Groet van een voor de zoveelste keer getroffen slachtoffer van het "ticketkoorts-virus"
×
×
  • Create New...