Jump to content

BjornSarrau

Member
 • Content Count

  373
 • Joined

 • Last visited

  Never

Everything posted by BjornSarrau

 1. Bedankt !! Maar wie zijn dat? Ik heb nu een pm naar Bajagirl gestuurd. Naar wie best nog??
 2. Juul wrote: BjornSarrau wrote: HELP !!! Gelsenkirchen Door een fout tijdens mijn bestelling is ze niet doorgegaan. Wat erger is is dat ik niet meer kan inloggen om nieuwe tickets te bestellen. Probeer het via u2.com zelf. Ga naar tours en klik op Gelsenkirchen en vul je code in. dit lukt ook niet ...
 3. HELP !!! Gelsenkirchen Door een fout tijdens mijn bestelling is ze niet doorgegaan. Wat erger is is dat ik niet meer kan inloggen om nieuwe tickets te bestellen. Naar de hotline van eventim.de te bellen gaf me enkel het antwoord dat ze er niets aan kunnen doen dat ik bij u2.com een nieuw paswoord moet vragen. Hoe kandat snel??? :-s Dear customer, thank you very much for your request. In the exceptional case that our web shop cancels your order automatically, usually you will receive a message via E-Mail. Automatic cancellation is most often caused by invalid credit card details. Please be sure to enter the credit card number without spaces. Please double checkwhether you have entered both the credit card number and the control number (CVV) correctly. In rare cases, enhanced security settings on you computer may make it impossible to pay by credit card. If this is the case, please use bank transfer for yourpayment (only possible for German bank accounts). You have to order a new code from the fanclub. Kind regards Your eventim.de-Serviceteam
 4. Goeiemorgen, Heeft iemand kaarten voor Gelsenkirchen? Is er écht geen kaartje van de prijsklasse momenteel beschikbaar?
 5. veene1 wrote: ik kan me voorstellen dat je even in de rats zat, Bjorn. met al die verhalen die je nou hoort over valse kaarten enzo. het komt vast wel goed! Eindelijk kan ik terug lachen .... . Bedankt !!
 6. Online kan ik ook zien dat 12/7 in mijn mandje zit inderdaad. Bevestigingsmail: Madame, Monsieur, Nous vous remercions de la confiance que vous nous témoignez en réservant vos billets sur TICKETNET.BE. Résumé de votre commande : - U2 - 360 Tour , 12 Juil 2009 , 1 place Montant de votre commande: 144.70 Eur
 7. Hawkmoonnl wrote: BjornSarrau wrote: Even een vraagje .... ik heb vrijdag, toen alle servers (voor de verandering) raar begonnen te doen geen kaartje vastgekregen voor Parijs 11/7. Via iemand op de site werd ik doorverwezen naar Ticketnet.be . Hier werden ook kaartjes verkocht voor 12/7. Even later stond die datum ook als uitverkocht aangegeven. Ondertussen had ik wel een ticket bemachtigd, maar bestaat die datum wel? Hoe langer het weekend duurt hoe meer ik me ongerust maak... . Naar ik begreep zijn ze wel gestart met de verkoop voor 12/7 maar hebben ze redelijk snel na aanvang alles stilgelegd wegens serverproblemen. Het concert zou dus niet zijn uitverkocht, maar volgt er binnenkort een 'herkansing'. Het kan dus best zijn dat jij wel een kaartje hebt weten te bemachtigen (als 1 van de weinigen). Dat klinkt al iets geruststellender... . Ik heb het wel degelijk over 12/7. Sorry voor de late reactie maar ik was even wat aan het eten. Even een overzichtje van mijn vrijdag: Ik probeer kaarten te pakken te krijgen via franse sites, loopt gewoon niet. Hierna begint onze server zelfs lastig te doen en de sites te blokkeren ik meld dat op het forum, engels gedeelte hier iemand zegt ga eens op ticketnet.be kijken daar is alles uitverkocht voor concert 1 ook voor concert van de 12e na wat refreshen zijn er soms kaartjes voor de 11e en hierna voor de 12e jammer genoeg geen staanplaatsen dus ik besluit, doordat ik geen bloknummers zie, cat 1 te nemen loopt goed, geen creditcardnummer in enzovoort .... bevestigingsmail gekregen (stuur ik dadelijk even door) De laatste 5 minuten had ik het 0900 nummer van Fnac gebeld en was ik aan het wachten: ik moest en zou kaartjes hebben (wou zelfs kaartjes met bus vanuitbrussel én ticket kopen) .... . Na de bevestiging heb ik gsm neergelegd en was ik happy. 10min later begin ik me af te vragen waar ik zit, dus ik bel naar ticketnet.be Jammer genoeg kan ik u niet zeggen waar u zit meneer. Is dit uw adres ........ . 'Ja' Ah voila, in april worden de kaartjes verstuurd. Kan dit kloppen, is dit een illigale site en heb ik lucht gekocht of gaan ze voordat 12/7 in de verkoop gaat alles cancelen??
 8. Even een vraagje .... ik heb vrijdag, toen alle servers (voor de verandering) raar begonnen te doen geen kaartje vastgekregen voor Parijs 11/7. Via iemand op de site werd ik doorverwezen naar Ticketnet.be . Hier werden ook kaartjes verkocht voor 12/7. Even later stond die datum ook als uitverkochtaangegeven. Ondertussen had ik wel een ticket bemachtigd, maar bestaat die datum wel? Hoe langer het weekend duurt hoe meer ik me ongerust maak... .
 9. Jacqueline wrote: BjornSarrau wrote: @Hobbes, voor welk concert heb je een kaart over? Voor 20 juli, dure seat, vak 119. Dan ben ik er ook al ECHT niemand die een Gothenburg kaartje teveel heeft ? daar gaat mijn groot Zweeds avontuur...
 10. Chelyn wrote: PieterVR wrote: Uit alles is op te maken dat 3 aug een Gelsenkirchen concertje gaat komen. Geen zekerheid te geven...maar toch... Ik heb hier toch mijn hoop ook wel een beetje op gevestigd. Zal het enige buitenlandse concert voor ons worden deze tour, als we tenminste kaarten kunnen krijgen, heb mijn code al voor A'dam gebruikt, achteraf misschien niet zo slim geweest. Ik hoop voor veel mensen dat ALS 3/8 doorgaat dat ze het met een pre-sale zal zijn.
 11. Hallo iedereen, Ik heb even een vraagje. Zelf ging ik ervan uit dat U2 op 3 augustus in Gelsenkirchen zouden spelen, ik ken zelfs mensen die hun code hiervoor houden. Maar als ik nu zie dat voor Gothenburg een extra show op 31/7 verkocht is: hoe groot is de kans dat ze naar Gelsenkirchen afgezakt raken? 11u nonstop rijden +hoelang duurt dit podium om op te bouwen of af te breken? Zeker nu ik lees dat ze misschien in die periode ginder in de buurt concerten gaan geven zullen ze zeker 3/8 niet terug zijn in Gelsenkirchen. Klopt mijn hersenspinsel een beetje en waar denken jullie dat ze naartoe gaan? Als ze dan niet in Gelsenkirchen spelen dan ga ik op zoek naar één Gothenburg kaartje. Kan ik ruilen tegen Barcelona tickets. (maandag pre-sale)
×
×
 • Create New...