Jump to content

superblondine

Subscriber
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

  Never

Community Reputation

0 Neutral

About superblondine

 • Rank
  Numb
 1. Hé goedemorgen allemaal . het is bijna zover , nog een half uurtje , ben ook reuze zenuwachtig . Denk je dat er bij de verkoop van zaterdag ook kaarten te koop zullen zijn bij de post / vvv kantoren in Nederland ? Of enkel via internet. Want voor onsBelgen is dit niet makellijk om binnen te geraken . Ze Zeggen in de pers dat ze waarschijnlijk toch nog naar België zullen komen , maar beter het zekere voorhet onzekere nemen . Succes voor straks allemaal !!!
 2. Gefeliciteerd aan iedereen die al tickets heeft . Met mijn vraag wou ik zeker geen kwaad bloed zetten ; Ik ben al betalend lid sinds 2005 . ik zeg misschienniet veel op het forum maar daarom kan ik wel mee lezen . Op mijn email van gisteren staat zowel horizon subscriber als breath subcriber ; mijn jaarlijkse dag om mijn lidgeld te vernieuwen is 28/02 . Dit heb ik ditjaar dus terug gedaan maar wegens werk was dit pas gebeurd op 01/03 . Zit nu dus met de gebakken peren ; want bij mijn code staat B ; maar ik kan wel alinloggen bij livenation , daarom dat ik twijfelde wat ik zou doen ; En mijn naam is wel superblondine , maar ik ben niet blond !! Veel succes allemaal met de presale !
 3. hé allemaal , ik ben Micheline en ben van België ; ik kreeg gisteren mail dat ik horizon member was en breath member ben met mijn code . Nu heb ik deze nachtterug een email ontvangen voor de presale ; Als ik vandaag toch probeer en het lukt niet , zou mijn code dan het morgen nog doen ?
×
×
 • Create New...