Jump to content

canoa

Subscriber
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

  Never

Everything posted by canoa

 1. en als er iemand is die nog een kaartje tekort komt: ik heb 1 veldkaart uit de presale over voor 20 juli. Ingang J. Geen e-ticket, heb hem dus nog niet in huis. iemand belangstelling?
 2. Het lijkt er op dat de ene helft de hele ochtend heeft zitten vloeken voor zijn of haar pc, en de andere helft nergens last van heeft gehad (behalve tijdenseen paar momenten van extreme drukte). Waar zou dat aan liggen? gebruik livenation of rechtstreeks eventim? Ben wel benieuwd. zeker als er nog eens een paar spannende voorverkoopmomenten komen.
 3. Zit m'n uitgedraaide kaartjes eens goed te bekijken (ze zijn weer eens wat anders dan de fenomenale kaartjes die voor de When Loves Comes To Town Tourwerden gebruikt met de hoekjes de werden afgescheurd op dat plasticachtige papier) en zie dat ik ingang J moet hebben. Weet iemand waar die ingiang is en hoe die zich verhoudt tegen de plek van het podium op het veld? En over vrogger gesproken: wie herinnert zich niet die voorverkoop van zo'n 20 jaar geleden: lot uit de krant insturen en maar hopen dat je kaartjes werdenopgestuurd....!!!)
 4. JessLS wrote: canoa wrote: Liseth wrote: Hmm ik ben benieuwd, heb maar 1 persoon extra behalve mezelf... zal wel niks worden dan. Maar goed, hoop wel dat hier veel mensen een perfecte dag hebben straks ;-) als iedereen alleen in z'n eentje aan de slag zou gaan, zou de kans voor iedereen direct omhoogschieten natuurlijk..... straks zitten er mensen met 12x4 kaartjes in hun maag...... maar daar wil ik er best eentje gelukkig van maken natuurlijk als het mij niet lukt straks om een kaartje te scoren..... Same here......:-) En? hoe is iedereen gevaren met alle hulplijnen en hulpmiddelen vanmorgen? Iedereen stapels kaarten? Of????? Ik had in de presale al kaarten voor de 20e,vanmorgen kaarten voor het 2e concert besteld (met die van de 20e m'n zwager enorm blij gemaakt), maar als ik had gewild had ik volgens mij ik weet niethoeveel kaarten kunnen bestellen zeg! Vanaf 3 voor 10 op eventim kon je heel snel kaarten bestellen, en afgezien van een paar kaar een minuut of 5 topdrukte,kwam ik heel snel op de checkoutpagina's terecht, ook na de introductie van het 2e concert. Zou het dan toch aan je browser kunnen liggen? Ik draai opGoogle Chrome. die vond ik al snel, maar volgens mij heeft hij zich vanmorgen definitief bewezen! Maar goed, voor mij heeft dit verkoopsysteem zich primabewezen vanmorgen, veel drukker bij een voorverkoop zal het niet gauw worden denk ik. de reden van de edit was het feit dat de regels maar aanelkaargeplaktblijven staan, en da's helaas nog steeds zo....... sorry, leest niet echt geweldig zo....
 5. Youri Nauta wrote: Zijn er al members die hun pre-sale tickets binnen hebben gekregen voor Amsterdam? Ik lig met mn slaap zak onder de brievenbus... en ik heb nog steeds niets! net de brievenbus leegehaald, ik heb ze ook nog niet!
 6. Yra66 wrote: Vak: 121 Rang 1 zitplaatsen 2 besch. €4000,00 degene die dit er voor betaalt is ook niet normaal, dus dat kan je dan weer mooi tegenelkaar wegstrepen
 7. sorry, was ff weg, maar dat had een reden: ik heb ze! veldkaarten 2e concert! kan ff wat relaxter van vakantie terugkomen nu.....
 8. TEKST EVENTIM IS ASANGEPAST OP 20 EN 21 JULI 2 CONCERTENH!!!!! nu de voorverkkoop nog..........
 9. het maximaal aantal kaarten varieert per refresh, en nu is ook het dure vak weer volop op eventim aanwezig. zijn ze nu de laatste plukjes bijelkaar aan het sprokkelen? op naar de 21e!
 10. eventim: categorie 3&4 uitverkocht. dus niet meer staan en heel duur zitten....
 11. maar er gaan nu leuke vakken achter het podium open... vakken 113, 112 etcetera.....
 12. aantal staanplaatsen bij livenation is al teruggebracht naar max 2 p.p....
 13. gefeliciteerd!!! de eerste 2 minuten ging het inderdaad nog goed! ik had al voor de 1e, was dus iets relaxter aan het klikken, en nu wachten op de 2e, komt iets betert uit met vakantie...
 14. eventim loopt al vast, je denkt bingo en er gaat iets mis.....
 15. Stevie wrote: Op de Eventim site staat nu al dat het evenement van 20 t/m 21 juli duurt. Twee concerten dus lijkt me. Veel succes allemaal! en de situatie is weer terug bij die van gisteren. dus toch 2!
 16. Liseth wrote: Hmm ik ben benieuwd, heb maar 1 persoon extra behalve mezelf... zal wel niks worden dan. Maar goed, hoop wel dat hier veel mensen een perfecte dag hebben straks ;-) als iedereen alleen in z'n eentje aan de slag zou gaan, zou de kans voor iedereen direct omhoogschieten natuurlijk..... straks zitten er mensen met 12x4kaartjes in hun maag...... maar daar wil ik er best eentje gelukkig van maken natuurlijk als het mij niet lukt straks om een kaartje te scoren.....
 17. JessLS wrote: canoa wrote: hahahahaha errug grappig op deze manier de wachtrij te kunnen volgen JessLS! zet hem op!!! Met Arjen, ticketbureau Eventim, waar mee kan ik u van dienst zijn.....nou...4 veldkaarten U2.....tsja, vanaf 10 uur wil ik u van dienst zijn.....echt niet nu? Neeee...10 uur....! Tot straks dan!........ HAHAHAHAHAHAHAHAHA... zou helemaal mooi zijn als je straks weer Arjen aan de lijn krijgt: joehoe Arjen, was ik weer zoals afgesproken, doe er nu maar 4!
 18. weet iemand trouwens nog hoelang het gisteren duurde voordat dat 2e concert in gothenburg in de verkoop ging? is alweer zo'n 24 uur geleden, ben het al helemaal kwijt.....
 19. hahahahaha errug grappig op deze manier de wachtrij te kunnen volgen JessLS! zet hem op!!!
 20. cees2122 212 wrote: Maar ff wat anders,wat mij net opviel is dat de site van eventim al klaarstaat volgens mij !! kijk maar eens via de concertzoeker op alfabet !! ineens staat einddatum op 21 juli !!! m.a.w. ?? ik gok erop dat de software klaarstaat voor morgenochtend en zo overfloept naar concert nr. 2 !! toch maar ff meeklikken morgen !! :-) Je moet wel inloggen anders zie je het niet !! Succes allemaal !!!! voor het eerst deze week staat de einddatum op eventim.nl op 20 juli..... het was altijd zoals hierboven ook stond 20 en 21 juli????? dit om dezaterdagmorgenstress eventjes te verhogen:-)
 21. Denk dat die virtuele wachtrij hetzelfde zal gaan als vandaag bij bijvoorbeeld gothenburg. je kreeg daar een balk in beeld met daaronder de tekst: wachtrij isongeveer 15 minuten (oid). Op het moment dat je je pagina gaat verversen, sluit je weer achteraan.... Alleen hoe, waar en wanneer duidelijk wordt wanneer het 2e concert in de verkoop gaat........ zou het fijn vinden als ze me dat ff persoonlijk door zoudengeven :-)
 22. loopt er al een poll hoe laat het 2e concert morgen in de voorverkoop gaat? ik zet in om 10.13uur
×
×
 • Create New...