Jump to content

cybermier

Member
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

  Never

Community Reputation

0 Neutral

About cybermier

 • Rank
  Achtung Baby
 1. Ik heb 2 kaarten voor Gelsenkirchen 3 augustus , veldkaarten, om te ruilen met Dublin concert 25 juli. Ik weet niet wat de extra kosten zijn in Dublin, maar deze waren 71 euro per stuk en de verzendkosten waren voor 4 kaarten € 15,90 . M'n maat wilt graag naar Dublin en heeft daarom deze 2 kaarten voor de ruilhandel :-) Mocht er iemand intresse hebben, dan hoor ik het wel.
 2. Ik ga voor 4 veldkaaren Gelssenkirchen. De presale code is van een maat van me, maar die laat het aan mij over :-) Zelf gaat ie er maar 2 gebruiken en deandere zijn voor de liefhebber die wilt ruilen.
 3. Dit artikel al gelezen in de Telegraaf????? http://www.telegraaf.nl/prive/3527376/__U2-gitarist_verwikkeld_in_burenruzie__.html
 4. Ticketmaster Auction Status: Closed Dear Auction Participant, Congratulations! The auction has closed and you have a winning bid. U2 - Red Zone Amsterdam Arena, Amsterdam NL Tuesday, Jul 21, 2009 08:00 PM CEST Auction Results Your final Bid for the Auction was: Ticket Group(s) Selected: 1 Bid Per Ticket: €120.00 Ticket Quantity: 1 You are being charged the following amount to your MC: Bid: €120.00 Delivery: €0.00 Order Processing Fee: €0.00 TOTAL: €120.00 You will be sent a confirmation email when your credit card has been authorized for payment by your bank. You may be able to purchase additional tickets to this event. Get more information. Thank you, Ticketmaster Auctions Customer Care: Questions about Ticketmaster Auctions? Visit our Help Site. If you don't find your answer there please contact us. Jippie, sta officieel in de Red zone op 21 juli as in de Arena :-)
 5. Gezien het het gat tussen Dublin en het volgende concert, zou er makkelijk een 3de kunnen komen. Dus op maandag 27 juli. Daar hoop ik nog even op
 6. Goed nieuws van Gelsenkirchen. Was al bang, dat ik m'n pre-sale code van m'n vrouw niet meer kon gebruiken. Wanneer gaar de verkoop van start? Volgende week? Ik ga maar voor 4 veldkaarten. Alleen zijn er 2 vrienden in m'n groep, die graag naar Dublin willen. Ik heb ze gezegd, dat ik niet 2 verschillendeconcerten kan boekenn met m 'n presale code, Daar ik graag naar Duitsland wil heb ik besloten m'n presale code niet te gebruiiken voor Dublin. Is eriemand die nog 2 veldkaarten met me wil ruilen (als ik de kaarten natuurlijk heb) dus Gelsenkirchen voor Dublin? Laat het me dan even weten!
 7. Het was een enerverende dag. Vanmorgen ging het vredelijk makkelijk met het scoren van veldkaarten. 6 stuks gekocht voor het 2df concert. Klinkt raar, maardeze waren niet voor mij :-) Een aantal maatjes van me vroegen of ik mee wilde doen om er doorheen te komen. Dat lukte wonderwel makkelijk. na veel wikken enwegen heb ik besloten toch maar niet op het veld te gaan staan op het 2de concert. Dus 1 aartje heb ik over om te ruilen. De andere 5 gaan naar m 'nvriendenkring. Zelf heb ik een zitplaatse op Vak 113 Rij 8. Volgen mij heel dichtbij het podium en lekker onderin de 1ste ring. Wie heef er nog meer kaarten in Vak 113??? En Ilona heb je het petje nog :-)
 8. Goede morgen allemaal hier op het topic. Ben er helemaal klaar voor. Laptopje gereed, bankpasje + e-dentifier (ABN) pincode etc... Zelfs 2x laptop aanstaan. Mozilla + Internet explorer. Ga zo effe met m 'n dochtertje naar de winkel (extra vroeg) om te zorgen dat ik ruim op tijd terug ben. Ik focus me helemaal op het 2de concert. Het 1ste concert zal denk ik binnen een 15 minuten uitverkocht zijn. Dus iedereen die toch kaarten wilt voor het 1steconcert succes. Het zal een waar gekkenhuis worden hier op het topic en achter de pc. Ik heb er goede moet in!!!! Hallo Ilona, als je dit leest, dat ene petje wil ik voor zeker!!!!!!!! Ik lees alle berichtjes mee, dus ik zl zo af en toe wel een reactie plaatsen. Wat krijg je na Achtung Baby??:-)
 9. Wat een schatje niet....
 10. 10.17 uur star 2de concert. Maar je moet echt wel ingelogd zijn om dan de kaarten te kunnen kopen. Ik gawederom voor de veldkaarten
×
×
 • Create New...