Jump to content

janvdberg

Member
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

  Never

Community Reputation

0 Neutral

About janvdberg

 • Rank
  Numb
 1. 443 euro verder heb ik 2 veldkaarten + Noord B / 119 Rij:27 Plaats:82 Noord B / 119 Rij:27 Plaats:83 YES!
 2. @Onefly Ik snap wat je bedoeld: maar precies daarom zijn die kaartjes misschien zo duur. Duurste zitplek rang 2 + 1 veldkaart is nu 80 + 55 = 135 euro. Dat is minderals 150 euro. En daarbij op het kaartje van de Arena is expliciet een rood gebied aangegeven als veld en dat is niet onder/bij het podium (dit hoeft niks tebetekenen natuurlijk).
 3. Misschien een gek idee maar zou het misschien zo zijn dat de 150 euro kaarten zowel zitplek as veldplek zijn vlak bij het podium (dus je kan heen en weerlopen) ? Want vak 103 en 122 zijn toch echt geen 150 euro waard. En watzou anders die 150 euro verklaren?
 4. JR01 wrote: Jan, gewoon effe wat verder lezen dan je neus lang is. Daar is in dit forum en op andere plekken al zóveel over gecommuniceerd! Zo heb ik vanochtend nog (!) een plattegrond gepost met vaknummers, dus kijk alsjeblieft eerst zelf goed voordat je vragen gaat stellen. Oops; die was me nog niet opgevallen (ik was niet alle 158 paginas langs geweest ) Wel verrekte handig bedankt iig! Maar mijn vraag was meer wat jullie van die strategie vonden. Maar ik denk dat ik er al uit ben. Als het nog zou kunnen 2 veldkaarten en 2x vak 114.
 5. Bonavox u2 wrote: Jazeker of via creditcard Pfiew; dat moet dan geen probleem zijn. Alleen ik loop nogwel sterk te twijfelen tussen veld of zitplekken (ALS er nog veld plaatsen zijn) en ik heb geen idee wat goede zitplekken zijn. Ik denk nu dat ik voor veld ga en eventueel probeer te ruilen voor zit plekken (als ik toch wil zitten). Andersom gaat misschien lastiger. Goeie strategie?
 6. Krijg net de mail dat ik vanmiddag om 15.00 kaarten mag bestellen! Hoor dus toch bij de Boots groep! Nice. Kan je ook via iDeal betalen bij Live Nation (heb mijn creditcard thuis gelatenomdat ik dacht morgen pas aan de beurt te zijn ...)
 7. Aaah dat was me nog niet opgevallen. Thx! Ik behoor tot U2C groep....dus ik moet jammergenoeg wachten tot donderdag. Maar vreemd dat groene vlak: je kan dus ook uiterst rechts terecht komen en dat lijkt me niks maar daar heb jeblijkbaar geen keuze in. Ook is het aannemelijk dat er nog extra concerten in Amsterdam bijkomen maar die vallen buiten de presale. Dus iemand die bijv.zaterdag kaarten koopt voor een tweede concert kan betere kaarten/plekken scoren dan iemand die met de presale meedoet.
 8. Wat krijg je voor de tix van 150 euro? Heeft iemand die al besteld en waar zit je dan?
×
×
 • Create New...