Jump to content

spanish-eyes-girl

Subscriber
 • Content Count

  488
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About spanish-eyes-girl

 • Rank
  Party Girl / Boy
 1. Ik ga afsluiten. FJ, wens je veel succes en wijsheid! Hoop echt dat eea snel opgelost wordt. Hou je taai hé?
 2. Trusten Nicole. Ben je echt teleur gesteld JR?? Joh, wat in het vat zit, verzuurt niet.
 3. gloria002 wrote: ik heb 'r een berichtje gestuurd. ook met de vraag of ze kan helpen bij het vinden van 1 GA-kaart voor Zagreb. tja .. het is voor mij ook makkelijker om kaartjes in belgie te localiseren dan voor de gemiddelde ... eum ... Brit. zeg maar thanks wijffie!
 4. gloria002 wrote: spanish eyes girl wrote: vind het heel erg sneu voor fj. sneu? klote! hoe komt die 'vriend' aan die presale code? Ik weet dat Bo kaartjes gekocht heeft voor Zagreb (ze is van ginder) maar ik weet niet of ze er over heeft. ik zal haar ns pm-men, je weet nooit. ok, hartstikke bedankt. fj, is niet meer online. heb via mail doorgegeven dattie snel hier moet kijken. hopelijk leest hij het vanavond nog.
 5. JR01 wrote: spanish eyes girl wrote: misschien er over heen gelezen, maar ik heb geen mail gehad over de petjes. Ik zag wel degelijk "bas en willy" in de NU2F verzendlijst staan?? ik krijg die mail nu nog een keer binnen van jou, JR. heb hem echt bij de eerste ronde niet gehad. (kan ook vaak inhoud van mails niet lezen). maar maakt niet uit hoor. petje ziet er gelikt uit.
 6. gloria002 wrote: Hawkmoonnl wrote: Gek word ik van die kroaten de enige die ik ken die je mssn kan helpen is Wild Rose. haar echte naam is Bo. ze heeft net zelf kaartjes gekocht voor Zagreb. je vindt haar in de fruitcake club. pm haar met mijn groeten maar noem me dan wel bij mijn zoo-naam, of nog beter, met die van Tania Almeida (Kite) ik denk dat fj dit vanavond niet meer leest. misschien wil jij vragen of ze die kaarten evt. tot morgen wil vasthouden voor hem???
 7. spanish eyes girl wrote: muis wrote: you've got mail willy!!:-) Nog niet ontvangen. Maar duurt soms iets langer hé met hotmail. Nu wel!!
×
×
 • Create New...